

Η λεμονάδα είναι ιδανική επιλογή όλες τις εποχές του χρόνου. Ειδικά τώρα την άνοιξη που τα λεμόνια είναι ζουμερά αξίζει να φτιάξετε μια σπιτική. Θα διαπιστώσετε ότι γίνεται πανεύκολα.
Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές συνταγές για λεμονάδες που συνδυάζουν διάφορες γεύσεις, όπως για παράδειγμα το γάλα καρύδας.Από τις πιο εύκολες και κλασικές συνταγές είναι η ακόλουθη:
Υλικά
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα νερό
- 1 κούπα χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Βράζετε τη ζάχαρη με το νερό, μέχρι να «δέσει» και να γίνει σιρόπι. Μετά το ανακατεύετε με το χυμό λεμονιού και προσθέτετε νερό και πάγο. Εδώ, καθορίζετε εσείς την ποσότητα, αφού εξαρτάται από τη γεύση που προτιμάτε.
Tip: Αν τη θέλετε πιο γλυκιά προσθέτετε περισσότερη ζάχαρη ή αν την προτιμάτε λιγότερο ξινή, βάζετε ¾ της κούπας χυμό λεμονιού.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα βρείτε κι άλλες συνταγές για παγωμένη, δροσερή λεμονάδα:
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.