Κώστας Μπακογιάννης: Η κόρη του είχε γενέθλια- Δείτε την πρωτότυπη τούρτα

Πώς ευχήθηκε στην κόρη του Δανάη για τα γενέθλιά της.

Κώστας Μπακογιάννης: Η κόρη του είχε γενέθλια- Δείτε την πρωτότυπη τούρτα

Μπορεί τα πάρτι να απαγορεύονται λόγω κορονοϊού, όμως πάντα υπάρχει τρόπος να γιορτάσουμε σημαντικές στιγμές όπως είναι τα γενέθλια των παιδιών.

Χθες λοιπόν, η κόρη του Κώστα Μπακογιάννη, Δανάη, είχε τα γενέθλιά της και ο μπαμπάς της δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας μας πώς τα γιόρτασαν.

'Ηταν οικογενειακά και όμορφα. Τα βλέμματα σίγουρα κέρδισε η τούρτα, η οποία ήταν σε σχήμα Δ από το όνομα της κόρης του, και διακοσμημένη με φράουλες και ροζ μακαρόν. «Χρόνια πολλά Δανάη μας! Συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους!», ήταν η ευχή του Δημάρχου Αθηναίων στην κόρη του που έγινε 10 ετών.


https://www.instagram.com/p/CL96NhZl74F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram πλημμύρισε από ευχές των διαδικτυακών του φίλων που κι αυτοί με τη σειρά τους θέλησαν να του πουν χρόνια πολλά.

Η Δανάη έχει τεράστια αδυναμία στον μπαμπά της και στον αδελφό της Παύλο ενώ έχει εξαιρετικές σχέσεις και με τον Δήμο, που ο πατέρας της απέκτησε με τη Σία Κοσιώνη. Μάλιστα πολλές φορές πηγαίνουν βόλτες όλοι μαζί ή μένουν στο σπίτι παίζοντας και βλέποντας ταινίες.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο η Δανάη όσο και ο Παύλος είναι παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Κύπρια, Κάλλια Καμπουρίδου.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όμορφες οικογενειακές στιγμές του Κώστα Μπακογιάννη με τα παιδιά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved