Κώστας Μπακογιάννης: Η κόρη του είχε γενέθλια- Δείτε την πρωτότυπη τούρτα

Πώς ευχήθηκε στην κόρη του Δανάη για τα γενέθλιά της.

Κώστας Μπακογιάννης: Η κόρη του είχε γενέθλια- Δείτε την πρωτότυπη τούρτα

Μπορεί τα πάρτι να απαγορεύονται λόγω κορονοϊού, όμως πάντα υπάρχει τρόπος να γιορτάσουμε σημαντικές στιγμές όπως είναι τα γενέθλια των παιδιών.

Χθες λοιπόν, η κόρη του Κώστα Μπακογιάννη, Δανάη, είχε τα γενέθλιά της και ο μπαμπάς της δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας μας πώς τα γιόρτασαν.

'Ηταν οικογενειακά και όμορφα. Τα βλέμματα σίγουρα κέρδισε η τούρτα, η οποία ήταν σε σχήμα Δ από το όνομα της κόρης του, και διακοσμημένη με φράουλες και ροζ μακαρόν. «Χρόνια πολλά Δανάη μας! Συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους!», ήταν η ευχή του Δημάρχου Αθηναίων στην κόρη του που έγινε 10 ετών.


https://www.instagram.com/p/CL96NhZl74F

Ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram πλημμύρισε από ευχές των διαδικτυακών του φίλων που κι αυτοί με τη σειρά τους θέλησαν να του πουν χρόνια πολλά.

Η Δανάη έχει τεράστια αδυναμία στον μπαμπά της και στον αδελφό της Παύλο ενώ έχει εξαιρετικές σχέσεις και με τον Δήμο, που ο πατέρας της απέκτησε με τη Σία Κοσιώνη. Μάλιστα πολλές φορές πηγαίνουν βόλτες όλοι μαζί ή μένουν στο σπίτι παίζοντας και βλέποντας ταινίες.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο η Δανάη όσο και ο Παύλος είναι παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Κύπρια, Κάλλια Καμπουρίδου.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όμορφες οικογενειακές στιγμές του Κώστα Μπακογιάννη με τα παιδιά του.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved