Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος και η βάφτιση

Ο κορονοϊός έχει ανατρέψει τα σχέδια της γνωστής τραγουδίστριας και του συζύγου της για γάμο και βάφτιση ακόμα μια φορά.

Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος και η βάφτιση

Νέα αναβολή του θρησκευτικού τους γάμου αλλά και της βάφτισης της κόρης τους Μελίτας, αποφάσισαν η Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον Σεπτέμβρη του 2020, ωστόσο τα μέτρα για τον κορονοϊό οδήγησαν στην απόφαση να αναβάλλει τα δύο μυστήρια για το φετινό καλοκαίρι.

'Όμως, καθώς η πανδημία καλά κρατεί, και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα αρθούν οριστικά τα μέτρα, η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, πήραν την απόφαση να αναβάλλουν ακόμα μια φορά το θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση της Μελίτας.

Όπως αποκάλυψε σε ένα Q&A που έκανε, ελπίζουν ότι τον Σεπτέμβρη του 2021 θα μπορέσουν τελικά να πραγματοποιήσουν και τα δύο μυστήρια.

xatzidou

Επιθυμία του ζευγαριού είναι να κάνουν το γάμο τους παρουσία συγγενών και φίλων χωρίς όμως να έχουν το φόβο του ιού. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την βάφτιση της μοναχοκόρης τους, η οποία τους έχει πάρει το μυαλό. Και οι δυο τους ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες της μικρής με τα καμώματά της.

Δείτε τις πιο πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved