Γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφίζει τον γιο της καθώς ζωγραφίζει

«Ο μικρός μου καλλιτέχνης», έγραψε σε ποστ της η περήφανη μαμά.

Γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφίζει τον γιο της καθώς ζωγραφίζει

Η γνωστή τραγουδίστρια μας έχει χαρίσει πολύ όμορφες οικογενειακές στιγμές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο μικρός Χάρης, που γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 2017, άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τη ζωή της. Τη χαρά και την ευτυχία που νιώθει συχνά τη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του γιου και του συζύγου της. Όπως αυτή που είναι οι τρεις τους στη θάλασσα κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

psixrami

Και παρότι προσπαθούν να βρουν χρόνο και για τον εαυτό τους, το επίκεντρο της ζωής τους είναι φυσικά ο Χάρης. Αγαπημένες δραστηριότητες που απολαμβάνουν όλοι μαζί, είναι οι βόλτες, τα παιχνίδια με φίλους στο σπίτι, η μαγειρική αλλά και η ζωγραφική.

Ο μικρός, όπως τα περισσότερα παιδιά σε αυτή την ηλικία, ανακαλύπτει τη χαρά τη δημιουργίας με το να ζωγραφίζει, αφήνοντας τη φαντασία του ελεύθερη. Σε μια τέτοια …δημιουργική στιγμή τον απαθανάτισε και η μαμά του Αντιγόνη Ψυχράμη και δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία.

psixrami gios

Στις αναρτήσεις της όσο και του συζύγου της Δημήτρη Μακαλιά οι διαδικτυακοί τους φίλοι έχουν τη δυνατότητα να δουν πόσο αλλάζει ο μικρούλης όσο μεγαλώνει. Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο πρόσφατες και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved