Φλορίντα Πετρουτσέλι:Δείτε τα παιχνίδια για τα παιδιά που έχει στον κήπο

Τι καλύτερο για τα παιδιά να μπορούν να παίζουν κι εκτός σπιτιού.

Φλορίντα Πετρουτσέλι:Δείτε τα παιχνίδια για τα παιδιά που έχει στον κήπο

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, έχει αφοσιωθεί στη φροντίδα των δύο παιδιών της. Μετά και τη γέννηση του γιου της τον περασμένο Μάιο, επέλεξε να απέχει από την τηλεόραση προκειμένου να είναι μαζί τους.

Παραμένει όμως δραστήρια στα social media κι αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της καθώς κι όμορφα στιγμιότυπα με την κόρη και το γιο της. Ωστόσο, προσπαθεί να κρατά μια ισορροπία και να μην τα υπερεκθέτει. Γι΄αυτό κι όσες φορές έχει αναρτήσει φωτογραφίες τους , είναι καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Το καθημερινό της πρόγραμμα περιστρέφεται γύρω από την Μαίρη και τον γιο της. Τα παιχνίδια είναι στην ημερήσια διάταξη ενώ τώρα που ο καιρός είναι ανοιξιάτικος, όταν δεν βγαίνουν βόλτα, έχουν την εναλλακτική του κήπου.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει τοποθετήσει παιχνίδια για να μπορούν να παίζουν έξω. Όπως θα δείτε σε ανάρτηση που έκανε, ο κήπος του σπιτιού της είναι καταπράσινος και ιδιαίτερα καλαίσθητος.

florida

Είναι βέβαιο ότι εκεί τα παιδιά της θα περνούν πλέον αρκετές ώρες της ημέρας. Το σίγουρο είναι ότι η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι συνεχώς δίπλα τους απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή, όπως αυτές που σας παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved