Χριστίνα Μπόμπα: Πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τα κιλά της, για το αν υποφέρει από ναυτίες, αν έχει άγχος.

Χριστίνα Μπόμπα: Πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη

Μια πολύ ξεχωριστή περίοδο διανύει η Χριστίνα Μπόμπα που είναι έγκυος σε δίδυμα.

Μπήκε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι αρκετά προσεκτική καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές στο νοσοκομείο εξαιτίας κάποιων πόνων που είχε στην κοιλιά.

Όμως, αντιμετωπίστηκαν και πλέον μετά την ξεκούραση που της συνέστησε ο γιατρός, όλα εξελίσσονται φυσιολογικά. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η ίδια "ευτυχώς όλα καλά πια... Περάσαμε αρκετές δύσκολες μέρες με πάρα πολλούς έντονους κολικούς πόνους , αλλά εδώ και περίπου δέκα μέρες είμαστε σπίτι πολύ καλύτερα. Ευτυχώς τα μωράκια δεν επηρεάστηκαν καθόλου".

bomba1

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης, από τη στιγμή που ανακοίνωσαν δημόσια ότι θα γίνουν γονείς, "βομβαρδίστηκαν" από ευχές και μηνύματα από τους χιλιάδες followers της.

Μάλιστα η όμορφη μέλλουσα μαμά μέσω ενός Q&A απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Μεταξύ αυτών και για τα κιλά που έχει πάρει.

Η ίδια είπε λοιπόν ότι το σύνολο των κιλών της μέχρι τώρα, που μπήκε στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης είναι 5-6 κιλά.

bomba

Δεν ήταν όμως η μοναδική αποκάλυψη που έκανε. Δείτε τι άλλο είπε για την εγκυμοσύνη της, τις ναυτίες, για το αν έχει άγχος αλλα και για τη διατροφή της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved