Βασιλική Μιλλούση: Δείτε πώς φωτογράφισε τη μεγάλη της κόρη

Ένα στιγμιότυπο με την αξιολάτρευτη Σοφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η διάσημη μαμά.

Βασιλική Μιλλούση: Δείτε πώς φωτογράφισε τη μεγάλη της κόρη

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έγιναν για δεύτερη φορά γονείς στις αρχές Δεκεμβρίου, έντεκα μήνες μετά τη γέννηση της πρώτης τους κόρης, Σοφίας.

Η Σοφούλα, όπως την αποκαλούν, έχει μεγαλώσει αρκετά. Περπατάει μόνη της, είναι πιο αυτόνομη και οι δύο γονείς καμαρώνουν για αυτήν. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ανεβάσει φωτογραφίες της στα social media, δείχνοντάς μας την αδυναμία που της έχουχν.

Χθες η Βασιλική Μιλλούση, ανέβασε ακόμα μία. Αυτή τη φορά το κοριτσάκι έκλεψε τις εντυπώσεις λόγω του outfit του. Η Σοφούλα φοράει ένα κόκκινο μπουφάν χωρίς μανίκια, μία μεγάλη γκρι κορδέλα με φιόγκο στο κεφάλι, λευκό μπλουζάκι και μουσταρδί παντελόνι. Η κορδέλα φυσικά ξεχωρίζει και είναι αυτό που κάνει τη φωτογραφία τόσο ιδιαίτερη. Το κοριτσάκι ποζάρει στο ασανσέρ του σπιτιού και η χρυσή Ολυμπιονίκης σχολιάζει "Bored In the House".

millousi kori asanser

Η Σοφία Πετρούνια έγινε ενός έτους τον περασμένο Νοέμβρη. Συχνά πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις των γονιών της, αν και στις περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζουν με εκείνη, φροντίζουν να μη φαίνεται καθαρά το προσωπάκι της. Μόνη εξαίρεση ένα βίντεο που είχε ανεβάσει η Βασιλική Μιλλούση μερικές εβδομάδες πριν. Σε όλες ωστόσο τις αναρτήσεις των δύο αθλητών, ειναι εμφανής η αγάπη και η τρυφερότητα που νιώθουν για την κορούλα τους.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της μικρής Σοφίας, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved