Δούκισσα Νομικού: Φανταστική η νέα φωτογραφία με τα παιδιά της

Πιασμένοι χέρι χέρι απόλαυσαν τη βόλτα τους.

Δούκισσα Νομικού: Φανταστική η νέα φωτογραφία με τα παιδιά της

Μύρισε άνοιξη και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στις ηλιόλουστες μέρες. Με την πρώτη ευκαιρία, οι περισσότεροι πηγαίνουν μια βόλτα για να χαρούν τον καιρό ελπίζοντας ότι θα τελειώσει το lockdown.

Μεταξύ αυτών και η Δούκισσα Νομικού. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της, φροντίζει πάντα να έχει χρόνο για τα παιδιά της για πολύ παιχνίδι και βόλτες κοντά στο σπίτι ή στη θάλασσα που τόσο αγαπούν.

Ένα τέτοιο στιγμιότυπο από πρόσφατη βόλτα τους δημοσίευσε τις προάλλες η όμορφη παρουσιάστρια.Κρατά από το χέρι το Σάββα και την Αναστασία και σχολιάζει: « Η καλύτερη ώρα της ημέρας με την καλύτερη παρέα».

doukissa

Για την Δούκισσα Νομικού, αυτές οι στιγμές που περνάει με τον γιο και την κόρη της είναι οι πιο ουσιαστικές. Γιατί ως γνωστόν τα παιδιά εκείνο που ζητούν από τους γονείς τους και έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, είναι να τους αφιερώνουν χρόνο και να τους δείχνουν προσοχή.

Πολλές φορές η όμορφη μαμά έχει δημοσιεύσει στιγμιότυπα από τις ώρες παιχνιδιού στο σπίτι, δείχνοντας μας τις κατασκευές αλλά και τα παζλ που φτιάχνει παρέα με τα δυο της παιδιά. Δείτε μερικά από αυτά στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved