Φαίη Σκορδά: Πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο με τους γιους της - Τι έκαναν

Ποια είναι η αγαπημένη τους συνήθεια.

Φαίη Σκορδά: Πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο με τους γιους της - Τι έκαναν

Το Σαββατοκύριακο για τους γονείς σημαίνει περισσότερος χρόνος με τα παιδιά. Οι υποχρεώσεις όλων είναι λιγότερες κι έτσι μπορούν να κάνουν πράγματα που δεν προλαβαίνουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Και παρότι λόγω lockdown οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες και οι δραστηριότητες των παιδιών «παγωμένες», πάντα υπάρχουν τρόποι για να περάσουν όμορφα το χρόνο τους.

Για τη Φαίη Σκορδά το Σαββατοκύριακο σημαίνει χουζούρι στο σπίτι , παιχνίδια, φαγητό και ταινίες. Παιδικές ταινίες που έχει την ευκαιρία να δει χαλαρή με τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Η ταινία που είδαν αυτό το Σκ ήταν το « Rango», με κεντρικό ήρωα έναν χαμαιλέοντα, που καταλήγει τυχαία στην πόλη Dirt , ένα φυλάκιο που έχει απεγνωσμένη ανάγκη για ένα σερίφη. Η συγκεκριμένη ταινία μάλιστα κέρδισε και ‘Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

skorda

Δεν είναι πρώτη φορά που η όμορφη παρουσιάστρια μοιράζεται μαζί μας στιγμές με τα παιδιά της. Αρκετά συχνά το τελευταίο διάστημα ανεβάζει insta stories – κυρίως – δείχνοντας όμορφα στιγμιότυπα με τους γιους της στο σπίτι και την καθημερινότητά τους.

Εξακολουθεί βέβαια να προφυλάσσει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους καθώς δεν θέλει σε αυτή την ηλικία να τα εκθέτει στα social media.

Πάρτε μια γεύση από τις αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς με τους γιους της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved