Σάκης Ρουβάς: Απίθανη η νέα φώτο με τον μικρό του γιο (pics)

Πώς πέρασαν μπαμπάς και γιος την Κυριακή τους;

Σάκης Ρουβάς: Απίθανη η νέα φώτο με τον μικρό του γιο (pics)

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Και οι δύο διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την οικογενειακή τους ζωή, το τελευταίο διάστημα ωστόσο αναρτούν όλο και πιο συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Ο τραγουδιστής είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που λατρεύει να περνάει χρόνο με τους γιους και τις κόρες του και να απολαμβάνει μαζί τους δραστηριότητες εντός και εκτός σπιτιού. Οι φωτογραφίες με την Αριάδνη, τον Απόλλωνα, την Αναστασία και τον Αλέξανδρο, κάνουν το γύρο των ελληνικών media και συγκεντρώνουν δεκάδες χιλιάδες likes.

rouvas paidia 3

Η τελευταία φωτογραφία του ανήρτησε ο διάσημος μπαμπάς είναι αυτή με τον γιο του Απόλλωνα την οποία ανέβασε χθες σε Instagram Story. Μπαμπάς και γιος εμφανώς χαρούμενοι που ήταν Κυριακή, έβγαλαν την πιο απίθανη και παιχνιδιάρικη selfie.

Τα τέσσερα παιδιά μοιάζουν αρκετά και στους δύο τους γονείς, το κάθε ένα λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο. Ο μικρός Απολλωνας μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά του, μία ομοιότητα που είναι ακόμα πιο εμφανής όσο αυτός μεγαλώνει.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο τραγουδιστής, αλλά και ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι με τα παιδιά του, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved