Lockdown: Η παράταση στην Αττική και οι 10 περιοχές που έγιναν «κόκκινες» - Τι ισχύει από σήμερα

Lockdown: Αναβολή στα σχέδια για άνοιγμα από την 1η Μαρτίου στην Αττική και σε αρκετές ακόμα περιοχές. Οι 10 νέες προσθήκες κόκκινου χρώματος στον επιδημιολογικό χάρτη. Τι θα γίνει με την Τσικνοπέμπτη και το Πάσχα.

Lockdown: Η παράταση στην Αττική και οι 10 περιοχές που έγιναν «κόκκινες» - Τι ισχύει από σήμερα

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της εβδομάδας που πέρασε, όπως και των ημερών που προηγήθηκαν, δεν είχαν την εικόνα που περίμεναν οι λοιμωξιολόγοι. Όπως είχε αναφέρει το Newsbomb.gr, η παράταση του Lockdown τόσο στην Αττική όσο και σε άλλες περιοχές που είναι στο επίπεδο πολύ υψηλού κινδύνου – ήτοι το «βαθύ κόκκινο» στον επιδημιολογικό χάρτη – θεωρούταν δεδομένη κι εν τέλει ανακοινώθηκε επίσημα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Στη διάρκεια της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα, ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε για τις αποφάσεις και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για… αναβολή των σχεδίων να υπάρξει μερικό άνοιγμα της αγοράς και άλλων τομέων της κοινωνίας από την 1η Μαρτίου. Αντίθετα, από τον υφυπουργό ανακοινώθηκε η παράταση των μέτρων μέχρι τις 8 Μαρτίου, αλλά και η εφαρμογή νέων από τα ξημερώματα του Σαββάτου (27.02), στις 06:00 το πρωί, και για μια εβδομάδα ακόμα τουλάχιστον σε αρκετές περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved