Ελένη Χατζίδου: Η ανοιξιάτικη φωτογραφία της κόρης της που έγινε viral

Μία απίθανη φωτογραφία της μικρής Μελίτας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η διάσημη μαμά.

Ελένη Χατζίδου: Η ανοιξιάτικη φωτογραφία της κόρης της που έγινε viral

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Και οι δύο είναι ενεργοί στα social media και συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Από τότε που γεννήθηκε η κόρη τους, πολλές από τις αναρτήσεις τους περιλαμβάνουν στιγμές μαζί της. Η Ελένη Χατζίδου ιδιαίτερα, ανεβάζει πολύ συχνά βίντεο με τα κατορθώματά της, νοιώθοντας περήφανη για την κορούλα της.

Χθες η τραγουδίστρια ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία της μικρής Μελίτας. Η φωτογραφία της είναι άκρως ανοιξιάτικη καθώς το κοριτσάκι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό έχοντας ένα λουλούδι στα μαλλιά.


https://www.instagram.com/p/CLtgw8HFYFm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μελίτα Παύλου γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2019 και είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα μωράκια της ελληνικής showbiz. Έχει σγουρά καστανά μαλλιά, καστανά ματάκια κι ένα χαμόγελο που την κάνει αξιολάτρευτη. Η μικρούλα που είναι πλέον 16 μηνών, περπατάει μόνη της, τρώει και κάθε μέρα κάνει κάτι καινούριο που ενθουσιάζει τους γονείς της.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της μικρής Μελίτας που έχουμε δει κατά καιρούς στο Instagram, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved