Σάββας Πούμπουρας: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη του

Ο γνωστός παρουσιαστής απολαμβάνει τις βόλτες με την μοναχοκόρη του.

Σάββας Πούμπουρας: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη του

Τώρα που ο καιρός μύρισε άνοιξη, γέμισαν τα πάρκα και οι πλατείες από κόσμο. Η ανάγκη όλων να βγουν είναι μεγάλη, μετά και το τελευταίο lockdown. Ειδικά για τα παιδιά, κάθε ηλικίας, αυτή η ανάγκη είναι πιο έντονη καθώς θέλουν να περπατήσουν, να τρέξουν να πάρουν καθαρό αέρα.

Γι΄αυτό και ο Σάββας Πούμπουρας με κάθε ευκαιρία παίρνει την κόρη του και βγαίνουν έξω. Η Κύνθια, που έγινε ενός έτους τον περασμένο Δεκέμβρη, περπατάει και έτσι είναι η καλύτερη της όταν πηγαίνουν σε μέρη που μπορεί να τρέξει χωρίς περιορισμούς.

Χθες λοιπόν, ο παρουσιαστής δημοσίευσε σε Insta Story στιγμιότυπο από τη βόλτα τους.

poumpouras

Η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες μαζί της δεν είναι πολλές παρότι είναι ενεργός στα social media.Γι΄αυτό και όταν κάνει μια νέα δημοσίευση τα likes πέφτουν βροχή. Όπως η συγκεκριμένη που έχει την Κύνθια αγκαλιά και η μικρή φοράει ένα φορμάκι με το εξής λογότυπο: «Οι φίλοι είναι πάντα εκεί».«Τhis is what we are..Καλημέρα φιλαράκια. ”Σκίστε” την σημερινή μέρα. Ανεξαρτήτως συνθηκών.Ψάξτε κ θα το βρειτε..», έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στις 14 Ιανουαρίου.


https://www.instagram.com/p/CKBF-IGAgsH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένας full time μπαμπάς. Παίζει μαζί με την κόρη του, την προσέχει, την φροντίζει, βγαίνουν παρέα βόλτα ενώ μεγάλη απήχηση έχουν και οι συνταγές που κατά καιρούς ανεβάζει στο Instagram και αφορούν φαγητά που μαγειρεύει για την Κύνθια αλλά και για τον ίδιο.

Δείτε τον παρουσιαστή με την κόρη του σε όμορφες στιγμές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved