Λευτέρης Πετρούνιας: Αγκαλιά με τις δύο κόρες του - Εκπληκτική φωτογραφία

Μια τρυφερή στιγμή με τα κορίτσια του δημοσίευσε ο γνωστός Ολυμπιονίκης.

Λευτέρης Πετρούνιας: Αγκαλιά με τις δύο κόρες του - Εκπληκτική φωτογραφία

Ο Λευτέρης Πετρούνιας από τη στιγμή που γεννήθηκαν οι κόρες του, μας έδειξε και μια άλλη πλευρά του, αυτή του τρυφερού μπαμπά.

Σε κάθε του ποστ με τα τρία κορίτσια του, την Βασιλική Μιλλούση, τη Σοφία και τη δυο μηνών κόρη του, λάμπει ολόκληρος και ένα χαμόγελο ευτυχίας είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.Με τη σύζυγό του αισθάνονται απέραντη χαρά που η οικογένειά τους μεγάλωσε και έχουν πλέον δύο παιδιά.

Και μπορεί το πρόγραμμα των προπονήσεών του να είναι πολύωρο, όμως προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για τις κόρες του. Συχνά πηγαίνει βόλτες τη Σοφία , παίζει μαζί της στο σπίτι , ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει πάρει μαζί του στο χώρο που προπονείται.Οσο για τη μικρούλα, δεν χορταίνει να την κρατά.

Πριν από μερικές μέρες δημοσίευσε στον λογαριασμό του μια ακόμα όμορφη φωτογραφία. Αυτή τη φορά είναι και με τα δύο κορίτσια του, κρατώντας τα στην αγκαλιά του.

petrouniasd

Περιττό να αναφέρουμε ότι κάθε ποστ με τα παιδιά του συγκεντρώνουν χιλιάδες likes. Όπως αυτή με τη μικρή Σοφία να του δίνει ένα φιλί και τον Πετρούνια να σχολιάζει : «Σε ευχαριστώ, γιατί μπορώ να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες επειδή υπάρχεις εσύ !#mybaby #mystar #mylove».


https://www.instagram.com/p/CKg_fU-JhCe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς ξεχωρίσαμε κι άλλες όμορφες στιγμές με την όμορφη οικογένειά του και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved