Kylie Jenner: Η ντουλάπα της μικρής Stormi είναι απλά εντυπωσιακή

Η γκαρνταρόμπα της 3χρονης Stormi Webster θα σας αφήσει άφωνους.

 

Kylie Jenner: Η ντουλάπα της μικρής Stormi είναι απλά εντυπωσιακή

Η Stormi Webster έχει σίγουρα από τις πιο πλούσιες και εντυπωσιακές παιδικές ντουλάπες. Αναφερόμαστε στη γκαρνταρόμπα της κόρης του Travis Scott και της Kylie Jenner, την οποία θα τη ζήλευαν πολλές γυναίκες.

Η μικρή τους πριγκίπισσα αν και μόλις 3 ετών διαθέτει πανάκριβες συλλογές ρούχων και παπουτσιών αξίας πολλών χιλιάδων δολαρίων. Γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών της έστειλε πρόσφατα παπούτσια αξίας 1.000 δολαρίων! Όμως το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με όσα υπάρχουν ήδη στη ντουλάπα της. Η συλλογή παπουτσιών της είχε εκτιμηθεί πριν μερικά χρόνια στα 22.000 δολάρια όμως θεωρείται δεδομένο ότι κοστίζει πολύ παραπάνω καθώς εμπλουτίστηκε με επώνυμες μάρκες όπως Fendi, Gucci, Dior, Balenciaga, Guiseppe Zanotti και δεκάδες vintage Jordan's.

Αν νομίζετε ότι η συλλογή παπουτσιών της είναι η μόνη πανάκριβη, τότε θα πρέπει να δείτε πόσο ανέρχεται η συλλογή από τσάντες που έχει στην ντουλάπα της η μικρούλα. Σύμφωνα με μια μετριοπαθή εκτίμηση αγγίζει τα 60.000 δολάρια. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η συλλογή τσαντών της Kylie Jenner εκτιμάται πάνω από 1.000.000 δολάρια.

Η μικρή έχει στη συλλογή της δύο περιζήτητες Hermes Kelly, αξίας 27.000 δολ. η μία και 12.000 δολ. η άλλη. Έχει επίσης πέντε τσάντες Prada με διαφορετικά χρώματα για να τις συνδυάζει με αυτές της μητέρας της. Ουκ ολίγες φορές μαμά και κόρη έχουν ντυθεί ασορτί φορώντας γνωστές δημιουργίες οίκων όπως Dior, Kim Shui και Marine Serre.

Και επειδή μια εικόνα, χίλιες λέξεις, δεν έχετε παρά να δείτε την πλούσια γκαρνταρόμπα της Stormi Webster στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved