Στην μπανιέρα με την κόρη της - Απίθανη φώτο

Η γυμνάστρια, Katrina Scott είναι παγκοσμίως γνωστή για τις δημοσιεύσεις της σχετικά με τις ασκήσεις γυμναστικής.

Στην μπανιέρα με την κόρη της - Απίθανη φώτο

Την ακολουθούν πάνω από 400.000 χρήστες και έγινε ευρέως γνωστή πριν μερικά χρόνια δείχνοντας το κορμί της αμέσως μετά τον τοκετό.

Τότε ενθάρρυνε τις νέες μαμάδες να αγαπούν το σώμα τους μετά τον τοκετό, συγκρίνοντας το δικό της κορμί έχοντας στην μια φωτογραφία αγκαλιά της τη νεογέννητη τότε Isabelle και στην άλλη φωτογραφία... έχοντας απλά τους καλοσχηματισμένους της κοιλιακούς.

Το μήνυμά της απλό; Τι έχει περισσότερη αξία; Το μωρό της ή οι κοιλιακοί της;

Έκτοτε οι δημοσιεύσεις της έχουν να κάνουν για το body shaming και για το πώς οι γυναίκες πρέπει να μάθουν να αγαπούν το κορμί τους όπως κι αν είναι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει αρκετές ασκήσεις γυμναστικής για να τονώσουν οι διαδικτυακές της φίλες το κορμί τους.

Εκτός από ασκήσεις γυμναστικής όμως και συμβουλές διατροφής, η Katrina Scott έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της. Η μικρούλα πρωταγωνιστεί σε πολλές από τις αναρτήσεις της και κάθε φορά κλέβει την παράσταση. Το ίδιο συνέβη και πριν μερικές ημέρες που δημοσίευσε τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω.

Η ίδια μπήκε στην μπανιέρα για να απολαύσει το μπάνιο της και μαζί της μπήκε και η μικρούλα που δεν την αφήνει λεπτό μόνη.

"Η μαμά κάνει μπάνιο; Αυτή μπαίνει κατευθείαν μέσα!", ήταν το σχόλιό της και αμέσως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/CLi0_m9hqkW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Isabelle είναι απίθανη και τόσο οι φωτογραφίες της όσο και τα βίντεο που πρωταγωνιστεί τρελαίνουν το Instagram.


https://www.instagram.com/reel/CLK_13XBGFM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved