Όλο και φουσκώνει η κοιλίτσα της γνωστής μαμάς (pics)

Ανυπομονεί για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

Όλο και φουσκώνει η κοιλίτσα της γνωστής μαμάς (pics)

Αντίστροφα μετρά η διάσημη μαμά για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Η διάσημη influencer διανύει την 35η εβδομάδα κύησης και αναμένει με μεγάλη αγωνία τη στιγμή της γέννας.

Από τη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέχρι και σήμερα ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - με πάνω από 22,5 εκατ. followers - στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα.

Φυσικά σε αυτή πρωταγωνιστεί ο πανέμορφος γιος της Leo , ο οποίος γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2018, φέρνοντας τα πάνω κάτω στη ζωή της. Πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε ακόμα μία κοινή τους φωτογραφία γράφοντας ότι της φαίνεται απίστευτο ότι τον άλλο μήνα θα είναι μητέρα δύο παιδιών.


https://www.instagram.com/p/CLj9bkLhYWs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ιταλίδα fashion blogger, Chiara Ferragni και ο ράπερ Fedez έχουν εκφράσει δημόσια τη χαρά που η οικογένειά τους θα μεγαλώσει. Είναι άλλωστε από τα ζευγάρια που έχουν τεράστια απήχηση και επιρροή στους θαυμαστές που τους ακολουθούν στα social media.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν η διάσημη μαμά να μη μοιραστεί στιγμές από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με τους πιστούς της followers.


https://www.instagram.com/reel/CLjxlrTKXRw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις με φουσκωμένη κοιλίτσα αλλά και με τον κούκλο γιο της , στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved