Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας έδειξε τι έφτιαξε η κόρη της, Νάγια

Είναι νόστιμο και πολύ λαχταριστό.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας έδειξε τι έφτιαξε η κόρη της, Νάγια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια μαμά που προσπαθεί να ισορροπήσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με την οικογενειακή ζωή.

Και τα καταφέρνει μια χαρά καθώς κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να είναι μαζί και δίπλα στα παιδιά της όχι μόνο για τις καθημερινές τους ανάγκες αλλά και για παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό και αναγκαίο.

Τα Σαββατοκύριακο η γνωστή παρουσιάστρια έχει πιο ελεύθερο πρόγραμμα επιλέγοντας με τις δύο κόρες και τον γιο της, βόλτες για περπάτημα, ποδήλατο ή πατίνι, επιτραπέζια στο σπίτι ή μαγειρική. Λόγω lockdown άλλωστε οι περισσότερες δραστηριότητες είναι εντός σπιτιού.

Τις προάλλες λοιπόν η μεγάλη της κόρη, η Νάγια αποφάσισε να φτιάξει κρέπες και τα κατάφερε μια χαρά. Η μαμά της μάλιστα φωτογράφισε το αποτέλεσμα και το δημοσίευσε στο Instagram.«Κρέπα με καλλιτεχνική διάθεση δια χειρός Νάγιας», έγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

tsimtsili

Η Νάγια, θα γίνει 8 ετών τον προσεχή Μάιο. Όπως έχει πει η παρουσιάστρια είναι ένα υπέροχο παιδί, πολύ ώριμο που θέλει να τα δοκιμάζει όλα νωρίς. Είναι στενά δεμένη με την αδελφή της Μαίρη, και όταν δεν ασχολούνται με τα …δικά τους παίζουν και με τον μικρό Γιάννη.

Η παρουσιάστρια έχει απαθανατίσει τα παιδιά της αρκετές φορές σε στιγμές παιχνιδιού, φροντίζοντας ωστόσο να μη φαίνονται καθαρά τα πρόσωπά τους. Δείτε μερικές από αυτές τις αναρτήσεις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved