Βασιλική Μιλλούση: Θα μας τρελάνει με αυτά που κάνει 3 μήνες μετά τη γέννα

Η όμορφη μαμά γυμνάζεται εντατικά.

Βασιλική Μιλλούση: Θα μας τρελάνει με αυτά που κάνει 3 μήνες μετά τη γέννα

Η Βασιλική Μιλλούση βρίσκει σιγά σιγά τους ρυθμούς της με τα δύο μικρά στο σπίτι. Η δεύτερη κόρη της θα γίνει τριών μηνών στις 3 Μαρτίου και παρά τα ξενύχτια και την κούραση, η γλυκιά μαμά βρίσκει χρόνο να γυμναστεί ακόμα και με το μωρό της.

Και προφανώς δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την γνωστή αθλήτρια αφού η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για την ίδια, όμως παραμένει άξια θαυμασμού, καθώς με δύο τόσο μικρά παιδιά, οι αντοχές κάθε μαμάς είναι περιορισμένες, όχι όμως της συγκεκριμένης.

Ήδη, ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της άρχισε να αθλείται έχοντάς την αρκετές φορές μαζί της. Το ίδιο έκανε και με την Σοφία, δημοσιεύοντας μάλιστα βίντεο με ασκήσεις που μπορούν να κάνουν μόνες τους στο σπίτι οι γυναίκες που έχουν γεννήσει.

Τις προάλλες η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε ένα ακόμα βίντεο με την ίδια να γυμνάζεται σε μια δοκό « Οταν η μαμά προσπαθεί να γίνει "αθλήτρια " ξανά...και ο μπαμπάς κοροϊδεύει», είχε σχολιάσει με χιούμορ αναφερόμενη στον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.


https://www.instagram.com/p/CKgNVozDbQn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή τη φορά οι ασκήσεις που κάνει είναι ακόμα πιο δύσκολες ( για όλες εμάς τις ...θνητές).


https://www.instagram.com/p/CLfRmrEj97y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και μπορεί η γυμναστική να είναι το πάθος και η δουλειά της, η μεγάλη της αγάπη όμως είναι οι δύο κόρες της. Δείτε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μαζί τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved