H 6χρονη κόρη του ηθοποιού κάνει σκι σαν επαγγελματίας και ο μπαμπάς καμαρώνει

'Αδικο έχει;

H 6χρονη κόρη του ηθοποιού κάνει σκι σαν επαγγελματίας και ο μπαμπάς καμαρώνει

Όλοι γνωρίζουμε τη σκληρή όψη του γόη του Hollywood, Channing Tatum αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι ηθοποιός.

Ο 40χρονος, είναι μπαμπάς της Everly, της 6χτονης σήμερα κορούλας που απέκτησε από τη σχέση και τον γάμο του με την Jenna Dewan πρώην Tatum.

Η Jenna έχει παντρευτεί ξανά και έχει αποκτήσει ένα μικρό αγοράκι ενώ ο Channing δεν έχει αποκτήσει άλλο παιδί πέρα από την κόρη του.
Πριν από λίγους μήνες, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως εν μέσω καραντίνας και πανδημίας δημιούργησε και το πρώτο παιδικό παραμύθι του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Το πρώτο επερχόμενο παιδικό βιβλίο του ηθοποιού με τίτλο «The One And Only Sparkella» είναι αφιερωμένο στην 6χρονη κόρη του.

«Για την Έβερλι, το πιο λαμπρό μαγικό ον που έχω γνωρίσει ποτέ» έγραψε ο 40χρονος ηθοποιός στην αφιέρωση του και τόνισε:

«Η μόνη μου επιθυμία είναι περισσότερος χρόνος σε αυτή τη ζωή για να έχω ρόλο σε όλες τις μαγικές σφαίρες που έχουμε δημιουργήσει. Αυτό ισχύει επίσης για όλους τους μπαμπάδες που μπορεί να έχουν ένα μικρό κορίτσι. Φορέστε οτιδήποτε, χορέψτε και γίνετε όσο πιο μαγικοί μπορείτε. Επειδή υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουν την αγάπη».

Και είναι αλήθεια πως η σχέση του Channing με την κόρη του είναι απλά μαγική. Πριν λίγες ημέρες κόρη και μπαμπάς έκαναν μαζί σκι και η Everly είναι δεινή σκιέρ.

Ο περήφανος μπαμπάς δημοσίευσε βίντεο που καμαρώνει την κόρη του κι εμείς λιώνουμε.


https://www.instagram.com/reel/CLYEmFGBb_N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved