Σκαφίδα- Βαρδής: Τα παιδιά τους το έριξαν λιγάκι έξω - Δείτε φώτο

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η γλυκιά μαμά είναι φανταστική.

Σκαφίδα- Βαρδής: Τα παιδιά τους το έριξαν λιγάκι έξω  - Δείτε φώτο

Η Νατάσα Σκαφίδα με τον Γιάννη Βαρδή είναι από τα ζευγάρια που αγαπούν την οικογενειακή ζωή και περνούν χρόνο με τα παιδιά τους.

Μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media έχουν μοιραστεί πολύ όμορφες στιγμές από την καθημερινότητα μαζί τους και η ευτυχία τους, αποτυπώνεται στο φωτεινό χαμόγελό τους.

Ο μικρός Αντώνης και η αδελφή του Κατερίνα, μονοπωλούν το ενδιαφέρον τους και πέρα από την καθημερινή ρουτίνα που έχουν ανάγκη τα παιδιά, προσπαθούν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Όταν ο καιρός το επιτρέπει οι βόλτες στην παιδική χαρά είναι σε ημερήσια διάταξη ενώ στο σπίτι, η όμορφη μαμά μαγειρεύει με την κόρη της.

Όταν δε ο μπαμπάς αναλαμβάνει τα παιδιά, γίνεται ένας χαμούλης. Δεν το λέμε εμείς αλλά ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδής σε παλιότερη ανάρτησή του. «Παίζουμε,χορεύουμε,φωνάζουμε,τραγουδάμε. Ενας χαμός στο σπίτι αλλά ο ωραιότερος χαμός του κόσμου. Η μαμά μας μαγειρεύει.»


https://www.instagram.com/p/CGSSftUFSe5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν μερικές ώρες η Νατάσα Σκαφίδα ανέβασε σε Insta Story μια φωτογραφία στην οποία τα παιδιά της κάθονται στον καναπέ φορώντας τα πιτζαμάκια τους και έχουν μπροστά τους από ένα μπολάκι με σκακ ( υποθέτουμε ποπ κορν) και σχολίασε: «Το ρίξαμε λιγάκι έξω σήμερα».

skafida

Τα δύο παιδιά του ζευγαριού είναι πολύ χαριτωμένα, όπως μπορείτε να δείτε και στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved