Κάτια Ζυγούλη: Το καλοκαιρινό φαγητό που μαγείρεψε για την οικογένειά της

«Μύρισε» καλοκαίρι η κουζίνα της.

Κάτια Ζυγούλη: Το καλοκαιρινό φαγητό που μαγείρεψε για την οικογένειά της

Τι κι αν είναι χειμώνας και μέχρι πριν από λίγες μέρες το χιόνι είχε σκεπάσει όλη την Αττική...Στην κουζίνα της Κάτιας Ζυγούλη, οι μυρωδιές από το φαγητό που μαγείρεψε χθες για την οικογένειά της, θύμιζαν καλοκαίρι.

Το είπε άλλωστε και η ίδια: « Τι κι αν βρέχει και χιονίζει, στην καρδιά μου καλοκαίρι».

katia zigouli

Πεθύμησε νόστιμα γεμιστά κι έφτιαξε ένα ταψί με γεμιστές πιπεριές, ντομάτες και πατάτες.

katia zigouli1

Η Κάτια Ζυγούλη δεν είναι η μόνη που μαγειρεύει στο σπίτι. Το μαγειρικό τους ταλέντο μας δείχνει κατά καιρούς και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος όταν δε ασχολείται με τον κήπο και τη ζωγραφική, μαγειρεύει κιόλας. Φυσικά δεν φτιάχνει μόνο μακαρόνια με κιμά αλλά πειραματίζεται με διάφορες συνταγές.

Μαγειρικό ταλέντο όμως φαίνεται ότι είναι και η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, η Αναστασία. Τις προάλλες η μαμά της σε insta story είχε δείξει το φαγητό που έφτιαξε και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε.

anastasia rouva mageireuei 9

Προφανώς η Αναστασία τόσες φορές που έχει δει τους γονείς της να μαγειρεύουν αλλά και τον θείο της Απόστολο Ρουβά, είπε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της.

Για την οικογένεια Ρουβά- Ζυγούλη η μαγειρική είναι ένας τρόπος να περνούν καλά με τα παιδιά τους, αφού συχνά βοηθούν όπως μπορούν, και τα τέσσερα. Μερικές από αυτές τις στιγμές της οικογένειας στην κουζίνα μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved