To 9χρονο κοριτσάκι που σχεδιάζει ταπετσαρίες με τα δάχτυλά της

Κι όμως, αυτή η μικρή είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης!

To 9χρονο κοριτσάκι που σχεδιάζει ταπετσαρίες με τα δάχτυλά της

Δεν είναι ψέμα αυτό που λένε πως το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Αυτή η 9χρονη καλλιτέχνης είναι λαμπρό παράδειγμα αυτού του ρητού καθώς έχει αποκτήσει το ταλέντο της από τη μητέρας της η οποία ζωγραφίζει χρόνια.

Η μικρή Juliette, βρίσκεται πίσω από αυτή την ταπετσαρία και αποτελεί την πιο μικρή καλλιτέχνη που έχει χαρίσει το σχέδιό της σε ταπετσαρία.

Η συλλογή των υπέροχων ταπετσαριών της Sarah Von Dreele, της μητέρας της Juliette, έχει μια βαθιά προσωπική ιστορία που κρύβει τη δική της δυσκολία αλλά και ομορφιά. Πριν από 5 χρόνια το διαζύγιο της στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει να αποτυπώνει τα συναισθήματά της στο χαρτί. Η Von Dreele βρήκε γρήγορα καταφύγιο στη ζωγραφική και τα έργα της τα οποία άρχιζαν να πληθαίνουν.

Το 2019, αποφάσισε να πουλήσει τα ζωγραφισμένα στο χέρι σχέδιά της ως ταπετσαρίες για τον τοίχο και υφάσματα, το καθένα από τα οποία πήρε το όνομά του από ένα αγαπημένο πρόσωπο της ζωής της.

Η τελευταία της σειρά με ταπετσαρίες υπνοδωματίου, με την ονομασία Juliette, είναι πολύ ξεχωριστή και αφιερωμένη στην κόρη της. Η 9χρονη Juliette είχε μπει εδώ και καιρό στον «μυστικό» κόσμο της μαμάς της. Η Von Dreele θυμάται μετά από την δημιουργία αυτής της ταπετσαρίας πως η τραπεζαρία τους μετατράπηκε γρήγορα σε εργαστήριο. Η Juliette πρόσθετε αρχικά πινελιές στα έργα της μαμάς της ενώ εκείνη είχε επικεντρωθεί αποκλειστικά στη ζωγραφική. Η σειρά με την ονομασία της 9χορνης Juliette, εκτοξεύθηκε και όλοι και περισσότεροι αναζητούσαν νέα μοτίβα για τα δωμάτια των παιδιών τους.

Τελικά, η δημιουργική μαμά ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να δώσει όχι μόνο δικαιώματα στην Juliette αλλά να της επιτρέψει να σχεδιάσει και η ίδια τα δικά της έργα τέχνης. Αυτό που προέκυψε ήταν μια πανέμορφη, πλούσια σε μπλε φύλλωμα, ταπετσαρία, δημιουργώντας την δική της τεχνική, με τα ακροδάχτυλά της. Έτσι αποτύπωνε την φαντασία της με τα «αποτυπώματα» των δαχτύλων της...

Δες τα σχέδιά της στη gallery που ακολουθεί...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved