Ιωάννα Παππά: Οι σπάνιες φορές που μας έδειξε τον γιο της

Η γνωστή ηθοποιός αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις που αφορούν τον γιο της.

Ιωάννα Παππά: Οι σπάνιες φορές που μας έδειξε τον γιο της

Η Ιωάννα Παππά από το 2019 είναι μητέρα ενός αγοριού.

Η μητρότητα της χτύπησε την πόρτα σε μια περίοδο που ήθελε να αποκτήσει παιδί. Όλα ήρθαν και εξελίχθηκαν φυσιολογικά.Ο γιος της γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2019 και όπως είπε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The2NightShow", είναι τυχερή γιατί έχει ένα πολύ χαρούμενο και εύκολο παιδί.


https://www.instagram.com/p/B0qYxi8FgX5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Όταν είπα πώς θα ήθελα παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω αν θα το έκανα απαραίτητα αν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία γιατί είμαι και λίγο όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και θα πάω πάρα κάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς είναι ως μητέρα, η ηθοποιός είπε ότι προσπαθεί να μεγαλώσει όπως θα ήθελε κι εκείνη να είχε μεγαλώσει. « Κάνω πάρα πολύ τον κλόουν, με βοηθάει και η δουλειά μου σε αυτό», πρόσθεσε μεταξύ άλλων .

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι κι ο λόγος που αποφεύγει να δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του γιου της στο Instagram.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο πρόσφατες και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved