Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Αγκαλιές στο κρεβάτι με την κόρη της (pics)

Μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της ανέβασε η δημοσιογράφος χθες. 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Αγκαλιές στο κρεβάτι με την κόρη της (pics)

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έντυσε την Αττική στα λευκά και πολλοί αναγκάστηκαν να παραμείνουν σπίτι τις δύο προηγούμενες ημέρες. Μεταξύ αυτών και οι συντελεστές της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή δεν πραγματοποιήθηκε χθες και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρήκε την ευκαιρία να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος μοιράστηκε μέσω Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με μία από τις κόρες της και όπως εκμυστηρεύτηκε στους διαδικτυακούς της φίλους, έτσι πέρασε όλη τη χθεσινή της ημέρα.

«"Αν είχα ρεπό έστω και μια μέρα, θα έκανα χίλιες δουλειές" Οι χίλιες δουλειές που έκανα όλη μέρα».

Η φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 10 χιλιάδες likes και πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν τη σημασία του να περνάμε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά και την ανεκτίμητη αξία μίας αγκαλιά.

eliana xrusikopoulou agkalia me kori 1

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ως μαμά

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι μία εργαζόμενη μαμά σαν όλες τις άλλες. Τα πρωινά της είναι αφιερωμένα στη δουλειά, όταν επιστρέφει όμως στο σπίτι φροντίζει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά της.

Η δημοσιογράφος είναι πολύ ενεργή στα social media και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις δραστηριότητες που απολαμβάνει με τις κόρες της, Ισαβέλλα και Βικτώρια. Μεταξύ αυτών, η μαγειρική, οι βόλτες στη θάλασσα μιας και μένουν στα Νότια Προάστια, το διάβασμα παραμυθιών και φυσικά τα παιχνίδια.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η διάσημη μαμά με τα παιδιά της στο Instagram, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved