Στέλιος Χανταμπάκης: Το νέο look του γιου του και η σκληρή προπόνηση

Ο μικρός τα δίνει όλα όταν πρόκειται για το ποδόσφαιρο.

Στέλιος Χανταμπάκης: Το νέο look του γιου του και η σκληρή προπόνηση

Ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη και της Ολγας Πηλιάκη, Μανώλης, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο.

Ξεκίνησε να παίζει εδώ και μερικά χρόνια και πλέον δείχνει ότι η μπάλα είναι h προέκταση του ποδιού του. Παίζει παντού: σε γηπεδάκια, στην άμμο, στην αυλή του εξοχικού, ακόμα και μέσα στο σπίτι

Μάλιστα ο πατέρας του, βλέποντας το ταλέντο του γιου του κάνει ότι μπορεί για να τον στηρίξει και να τον βοηθήσει. Μέχρι και το σαλόνι του σπιτιού τους διαμόρφωσε σε γήπεδο για να μπορεί να παίζει ο Μανώλης, χωρίς να πέφτει πάνω στα έπιπλα.

stelios kai manolis xantampakis 8

Ο μικρός είναι ήδη εγγεγραμμένος σε αθλητικό ποδοσφαιρικό σύλλογο όμως καθώς λόγω κορονοϊού οι προπονήσεις έχουν σταματήσει, προσπαθεί να τις αναπληρώσει με άλλο τρόπο.

Αθλείται λοιπόν σε γυμναστήριο με τη βοήθεια ειδικού προπονητή κάνοντας ασκήσεις κατάλληλες για την ηλικία του και ειδικές για την αντοχή του στο ποδόσφαιρο. Όπως θα δείτε στο βίντεο αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Instagram , o Μανώλης που είναι μόλις 7 ετών, έχει φοβερή θέληση αφού κάνει αυτό που αγαπάει.



Μάλιστα ο μικρός άλλαξε και το κούρεμά του! Αποχωρίστηκε τα σπαστά μαλλιά του κι έκανε ένα πολύ κοντό και μοντέρνο κούρεμα.

Δείτε τον Μανώλη με το νέο του look εν ώρα προπόνησης στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved