Όταν στον κόσμο της Disney «εισβάλει» η τεχνολογία (pics)

Πώς θα ήταν ο κόσμος της Disney εάν οι αγαπημένοι μας ήρωες και ηρωίδες χρησιμοποιούσαν gadgets, κινητά, εφαρμογές και social media;

Όταν στον κόσμο της Disney «εισβάλει» η τεχνολογία (pics)

Οι ταινίες της Disney έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Μας έχουν κάνει να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να δακρύσουμε και πολλές από αυτές έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Ο παραμυθένιος κόσμος της Disney συχνά αποτελεί πηγή έμπνευσης για υπέροχες δημιουργίες και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Omer. Η καλλιτέχνης δημιουργεί απίθανες δημιουργίες με αγαπημένους ήρωες και ηρωίδες και τις μοιράζεται με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των social media.

Η γραφίστρια χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο One Fairy Fail στο Instagram και το τελευταίο της project είναι το «Phone Fairy Fails». Το project περιλαμβάνει δικές της δημιουργίες με γνωστούς ήρωες και ηρωίδες, όπως η Άριελ, η Ωραία Κοιμωμένη, η Μουλάν και πολλούς ακόμα, που χρησιμοποιούν την τεχνολογία στην καθημερινότητά τους. Όπως άλλωστε όλοι μας!

Τι θα αγόραζε η Άριελ από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα; Ποια ανάρτηση θα τη στεναχωρούσε; Ποιο θα ήταν το αγαπημένο φίλτρο της Έλσας;

Δείτε τις ευφάνταστες και χιουμοριστικές αναρτήσεις της Omer στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @onefairyfail

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved