Adele - Προτεραιότητα για εκείνη ο γιος της Angelo

Όλα όσα ξέρουμε για τον γιο της!

Adele - Προτεραιότητα για εκείνη ο γιος της Angelo

Ο γιος της Adele, Angelo Adkins είναι ένα από εκείνα τα διάσημα παιδιά που πραγματικά δεν ξέρουμε και πολλά πράγματα για εκείνα και αυτό ακριβώς θέλει και η διάσημη μαμά του για εκείνον.

Ο οκτάχρονος πια Angelo, μεγάλωσε και η μαμά του τον κρατά όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Angelo James Adkins - Τι γνωρίζουμε για τον γιο της Adele

O Angelo James Adkins, γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2012, και είναι το μοναδικό παιδί που έχει η Adele από τον πρώην σύζυγό της, Simon Kornacki. Από τη γέννησή του, οι γονείς του Angelo ήταν αρκετά προστατευτικοί με ό,τι είχε να κάνει με τον γιο τους, ποτέ δεν δημοσίευσαν φωτογραφίες του στα social media ενώ σε κάποιες φωτογραφίες φωτορεπόρτερ, ο μικρός πάντα ήταν προστατευμένος πάνω στο σώμα της Adele ή του συζύγου της.

Αν και η τραγουδίστρια δεν δημοσιεύει ποτέ φωτογραφίες του γιου της, έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη μητρότητα σε συνεντεύξεις της. "Ο Angelo με κάνει πολύ περήφανη. Όταν έγινα γονιός, ένιωσα ότι πραγματικά ζω. Είχα έναν σκοπό στη ζωή μου, που πριν δεν υπήρχε!", είχε αναφέρει στη Vogue το 2016. Παρά τον αρχικό της ενθουσιασμό, είχε επίσης μιλήσει και για την επιλόχειο κατάθλιψη.


https://www.instagram.com/p/BNGuXsyDr9M/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Αγαπώ τον γιο μου περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο στη ζωή, αλλά σε καθημερινή βάση αν έχω έστω ένα ή δύο λεπτά για τον εαυτό μου, κάτω ό,τι θέλω! Κάθε μέρα αισθάνομαι έτσι!", είχε πει σε άλλη της συνέντευξη στο Vanity Fair. "Πέρασα μια αρκετά δύσκολη επιλόχειο κατάθλιψη μετά τον ερχομό του γιου μου που με είχε τρομάξει!".

Τα τελευταία χρόνια η Adele είναι αρκετά ενεργή στη ζωή του παιδιού της. Βοηθάει τον γιο της με τα μαθήματά του και γενικότερα της αρέσει η μαμαδίστικη ζωή. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισε να χάσει τα κιλά που είχε. Είναι μια υγιής μαμά και δεν κοιτάζει πίσω.

Είναι ξεκάθαρο ότι βάζει πάνω από όλα τον γιο της και εμείς αυτό το θαυμάζουμε πολύ σε εκείνη.

Σε ποιον μοιάζει ο μικρός Angelo

Σύμφωνα με κάποιες φωτογραφίες που είχαν τραβήξει στο παρελθόν παπαράτσι (τότε είχε κινηθεί νομικά εναντίων τους) ο μικρούλης έμοιαζε με τη μητέρα του στην ίδια ηλικία.

Για την ακρίβεια μοιάζει πολύ με την Adele σε αυτή τη φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/9bAIrNAfO5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές από τις τελευταίες φωτογραφίες της τραγουδίστριας έτσι όπως τις δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved