Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο γιος της έφτιαξε έναν εντυπωσιακό χιονάνθρωπο

H ηθοποιός φωτογράφισε τον γιο της επί το έργον.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο γιος της έφτιαξε έναν εντυπωσιακό χιονάνθρωπο

Το χιόνι που έντυσε στα λευκά την Αττική αλλά και ολόκληρη τη χώρα έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να το απολαύσουν με την ψυχή τους.Ντύθηκαν ζεστά και βγήκαν από νωρίς στις αυλές των σπιτιών τους και στους δρόμους παίζοντας χιονοπόλεμο, περπατώντας και φτιάχνοντας τον αγαπημένο σε όλα τα παιδιά, χιονάνθρωπο.

Οι καλύτερα προετοιμασμένοι, είχαν μαζί τους καρότο για τη μύτη, καπέλο αλλά και σκούφο ( δείτε Γιώργο Λιάγκα με τα παιδιά).Άλλοι πάλι αυτοσχεδίασαν χρησιμοποιώντας ό,τι έβρισκαν. Σημασία άλλωστε είχε να περάσουν καλά και να απολαύσουν το χιόνι.

Αυτό έκανε κι ο γιος της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, Δημήτρης. Φορώντας μια κατακόκκινη στολή του σκι , αφού έπαιξε με το χιόνι έφτιαξε στη συνέχεια έναν εντυπωσιακά ψηλό χιονάνθρωπο.

roumelioti

« Αυτός εδώ ο τύπος είναι η χαρά της ζωής!!!!!», σχολίασε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου δείχνει τον Δημήτρη στη χιονισμένη τσουλήθρα.


https://www.instagram.com/p/CLUXnV1laxB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η Ευδοκία Ρουμελιώτη το τελευταίο διάστημα αναρτά όλο και πιο συχνά φωτογραφίες με τον γιο της στα social media.Για την ηθοποιό, ο Δημήτρης είναι ο κόσμος όλος γι΄αυτό και θέλει να κάνει όσα περισσότερα πράγματα μπορούν μαζί, όπως παιχνίδια στο σπίτι, βόλτες, βραδιές χαλαρές με τα ετεροθαλή αδέλφια του, εκδρομές.

Απολαύστε κι εσείς στη gallery μερικά από τα στιγμιότυπα με τον γιο της που έχει μοιραστεί με τους followers της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved