Σκαφίδα - Βαρδής: Εσείς έχετε δει το εντυπωσιακό δωμάτιο της κόρης τους;

Είναι μεγάλο, φωτεινό και κυριαρχούν το γκρι, το λευκό και το ροζ χρώμα.

Σκαφίδα - Βαρδής: Εσείς έχετε δει το εντυπωσιακό δωμάτιο της κόρης τους;

Η Νατάσα Σκαφίδα και ο Γιάννης Βαρδής έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και πολύ συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους ζωή, εντός και εκτός σπιτιού.

Η Κατερινούλα και ο μικρός Αντώνης πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα, αλλά και στις αναρτήσεις των δύο γονιών. Πριν από μερικές ημέρες, η Νατάσα Σκαφίδα ανέβασε ένα Instagram Story στο οποίο μας έδειξε την κόρη της εν ώρα τηλεκπαίδευσης. Το κοριτσάκι κάθεται στο γραφείο του και παρακολουθεί προσηλωμένο την οθόνη του υπολογιστή.

Αυτό βέβαια που δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε βλέποντας το Story της διάσημης μαμάς είναι το παιδικό δωμάτιο του μικρού κοριτσιού. Είναι άνετο, φωτεινό και στη μία του γωνία δεσπόζει ένα μεγάλο κρεβάτι με ροζ κουρτίνα. Το ζευγάρι έχει επιλέξει για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου το γκρι, το λευκό και το ροζ χρώμα. Είναι minimal και αρκετά μεγάλο για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

natasa skafida paidiko dwmatio koris 2

Η Νατάσα Σκαφίδα είναι μία full time μαμά και το απολαμβάνει πολύ. Από όταν ήρθαν στον κόσμο η Κατερίνα και ο μικρός Αντώνης, αφιερώνει σε αυτούς όλον τον χρόνο και την ενέργειά της. Και ο Γιάννης Βαρδής όμως, είναι από τους μπαμπάδες που ασχολούνται ενεργά με τη φροντίδα των παιδιών και η αδυναμία που έχει στον γιο και την κόρη του είναι εμφανής σε κάθε του ανάρτηση.

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του ζευγαριού με τα παιδιά του, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved