Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κατάκοπες οι κόρες της -Τι έκαναν το Σαββατοκύριακο

Η γνωστή παρουσιάστρια μας έδειξε πώς πέρασε το διήμερο με τα παιδιά της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κατάκοπες οι κόρες της -Τι έκαναν το Σαββατοκύριακο

Το τσουχτερό κρύο αλλά και το lockdown που συνεχίζεται, ήταν ο λόγος που πολύς κόσμος επέλεξε να παραμείνει το Σαββατοκύριακο στο σπίτι. Ακόμα κι όσοι αποφάσισαν να βγουν για να πάρουν καθαρό αέρα ή να γυμναστούν, δεν απομακρύνθηκαν ιδιαίτερα από την περιοχή τους.

Μεταξύ αυτών που απόλαυσαν τη ζεστασιά του σπιτιού τους ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η γνωστή παρουσιάστρια που μας κρατά όμορφη παρέα καθημερινά με το Happy Day, κι αυτό το Σαββατοκύριακο μας έδωσε μια γεύση ως προς το τι έκανε με τα παιδιά της μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το διήμερο λοιπόν το πρόγραμμα είχε παζλ! Και δεν μιλάμε για ένα μικρό παζλ με τα μεγάλα κομμάτια που είναι έτοιμο σε μερικά λεπτά. Το αντίθετο! Οι κόρες της, Νάγια και Μαίρη, αφιέρωσαν αρκετές ώρες για να φτιάξουν ένα δύσκολο παζλ – παγκόσμιος χάρτης.

Μάλιστα, η μαμά τους δημοσίευσε το αποτέλεσμα της πολύωρης ενασχόλησής τους γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κατάκοπες».

tsimtsili

Η αλήθεια είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπαθεί τα Σαββατοκύριακα να κάνει πράγματα με τα παιδιά της λίγο διαφορετικά σε σχέση με αυτά τις καθημερινές που και η ίδια δουλεύει και οι κόρες της έχουν διαδικτυακά μαθήματα. Παρότι, λόγω lockdown οι επιλογές είναι περιορισμένες, οι βόλτες στο βουνό ή στη θάλασσα, η μαγειρική και τα παιχνίδια στο σπίτι, είναι επιλογές που αρέσουν σε όλη την οικογένεια.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί στιγμιότυπα από το πώς περνάει τα Σαββατοκύριακά της με τα παιδιά η γνωστή παρουσιάστρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved