Μαρία Ηλιάκη: Έκπληκτη η showbiz με τα ευχάριστα-Δείτε τα απίστευτα σχόλια

Έγκυος η Μαρία Ηλιάκη και τα νέα από χθες κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Μαρία Ηλιάκη: Έκπληκτη η showbiz με τα ευχάριστα-Δείτε τα απίστευτα σχόλια

Η Μαρία Ηλιάκη βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Έχοντας αποσυρθεί στην Ελβετία και στο πλευρό του καλού της η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογράφους.

Η ζωή της είναι γεμάτη, μάλιστα πρόσφατα μετακόμισαν και σε καινούριο σπίτι με τον Στέλιο Μανουσάκη και αφού όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους αποφάσισε να κάνει γνωστό το νέο αυτό, με μια υπέροχη φωτογραφία που τη δείχνει έγκυο.


https://www.instagram.com/p/CJemKY5ntJA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Είναι τόσα πολλά ....διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο «Σ´αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστώ» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...", σχολίασε και αμέσως τα σχόλια από γνωστούς και αγνώστους φίλους έπεσαν βροχή.

Το νέο άφησε με το στόμα ανοιχτό τους διάσημους φίλους της

Η εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη ξάφνιασε την ελληνική showbiz και αυτό φαίνεται από τα δεκάδες μηνύματα που έγραψαν κάτω από τη φωτογραφία της. Μηνύματα χαράς, έκπληξης και πολλές ευχές.

Η Δανάη Μπάρκα, η Μαρία Κορινθίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Δούκισσα Νομικού, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Γιώργος Τσαλίκης και πολλοί ακόμη έκαναν το δικό τους σχόλιο.

Δείτε τι έγραψαν στο προφίλ της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved