Ελένη Πασχαλίδη: Το φωτογραφικό άλμπουμ ανήμερα των γενεθλίων της

Η Ελένη έγινε έξι ετών! 

Ελένη Πασχαλίδη: Το φωτογραφικό άλμπουμ ανήμερα των γενεθλίων της

Για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι πάντα ξεχωριστή και θα τη γιορτάζουν, αφού έχει γενέθλια η κόρη τους.

Η Ελένη Πασχαλίδη, γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2015 και έκτοτε η ημέρα αυτή σηματοδοτεί την ευτυχέστερη στιγμή της ζωής τους.Οι γονείς της εξάχρονης, παρότι ενεργοί στα social media, αποφεύγουν τις συχνές αναρτήσεις με την κόρη τους. Και μπορεί τις περισσότερες να έχει κάνει η Υβόννη Μπόσνιακ , ωστόσο, προσπαθεί να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μικρής ειδικά όταν είναι φωτογραφίες πρόσφατες.

Όπως έχει πει, η γέννηση της κόρης της και η παρουσία στο γάμο τους ως παρανυφάκι, ήταν οι δύο πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής της.

eleni pasxalidi kori mposniak 2

Ως γνωστόν η κόρη του ζευγαριού έχει το όνομα της μητέρας του τραγουδιστή. Ο Αντώνης Ρέμος έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του Ελένη και θέλησε με τον τρόπο αυτό να την τιμήσει για όλα όσα έκανε για τον ίδιο.

Τα γενέθλια και οι ευχές

Χθες λοιπόν ήταν μια ξεχωριστή μέρα για το γνωστό ζευγάρι. Η μοναχοκόρη τους έγινε έξι ετών και όπως ήταν αναμενόμενο θέλησαν να της ευχηθούν και διαδικτυακά.

«Χρόνια πολλά mein kleiner schatz .... #valentinesgirl #6 #topaiditisagapis #blessed #mybabyturns6», ήταν η ευχή της Υβόννης Μπόσνιακ η οποία επέλεξε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που είναι μαζί με την Ελένη.

Αντίθετα, ο μπαμπάς Αντώνης, δημοσίευσε μια παλιότερη φωτογραφία με τους τρεις τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όταν η ευλογία γίνεται πραγματικότητα ♥️! Χρόνια πολλά Ελενίτσα μας ? !! @yvonini #valentines».

Τις δικές της ευχές έστειλε και μέσω των social media και η νονά της μικρής Ελένης, Μαρία Μπεκατώρου γράφοντας χαρακτηριστικά στη φωτογραφία που είναι μαζί της: « Η Ελένη μου».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι γονείς της Ελένης Πασχαλίδη και η νονά της ανήμερα των γενεθλίων της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved