Τζένη Θεωνά: Δείτε πώς φωτογράφισε τον γιο της & οι followers της «έλιωσαν»

Οι νέες φωτογραφίες του γιου της είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Τζένη Θεωνά: Δείτε πώς φωτογράφισε τον γιο της & οι followers της «έλιωσαν»

Για τη Τζένη Θεωνά ο γιος της, είναι ο πρίγκιπάς της.

Η όμορφη μαμά, δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες του Αρίωνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους καθημερινές στιγμές ευτυχίας μαζί του.

Μέσα από τις αναρτήσεις μας, μάθαμε την αδυναμία που έχει ο γιος της στα λεμόνια και τα μηχανοκίνητα οχήματα …


https://www.instagram.com/p/CKs8BpAsjAW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


αλλά και στη ζωγραφική.


https://www.instagram.com/p/CHZ40MYs3Lo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι άλλωστε στην ηλικία που ανακαλύπτει τα χρώματα και ενθουσιάζεται κάνοντας πολύχρωμες γραμμές στα μπλοκ ή βάζοντας τη δική του πινελιά- κυριολεκτικά- σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Όπως είπε η ταλαντούχα ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2NightShow: «είμαι πολύ αφοσιωμένη στον Αρίωνα, νιώθω ότι του περνάω το μήνυμα ότι " η μαμά είναι πάντα εδώ", θα σε κάνει μπάνιο, θα σε κοιμίσει. Τα Σαββατοκύρια, μόλις γυρίσω από τη δουλειά, είμαι σημείο αναφοράς για εκείνον - για μένα είναι η ζωή μου, προφανώς».

Η ίδια περιέγραψε τον γιο της ως ένα πάρα πολύ χαρούμενο παιδί, που μιλάει πάρα πολύ. Αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει ένα ημερολόγιο και γράφει όσα λογάκια λέει ο Αρίωνας.

Από τις πιο όμορφες στιγμές είναι όταν πηγαίνουν βόλτες. Ουκ ολίγες φορές έχει απαθανατίσει τον μικρό να τρέχει, να παίζει με τα χώματα, ή να είναι μαζί με τον μπαμπά του Δήμο Αναστασιάδη. Χθες μας χάρισε μερικές ακόμα όμορφες φωτογραφίες του από μία ακόμα εξόρμησή τους και τα likes έπεσαν βροχή.

Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved