Κλέλια Ρένεση: Βόλτα στη θάλασσα με την κόρη της (pics)

Μαμά και κόρη απόλαυσαν μία βόλτα στην ακροθαλασσιά.

Κλέλια Ρένεση: Βόλτα στη θάλασσα με την κόρη της (pics)

Η Κλέλια Ρένεση είναι μία πολύ αγαπητή ηθοποιός στο ελληνικό κοινό, σε ό,τι αφορά όμως την προσωπική της ζωή προσπαθεί να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν και ενεργή στα social media, οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της και την τέχνη. Η κόρη της, Κοραλία, ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2019 και η ηθοποιός σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τις πιο όμορφες αναρτήσεις για την κόρη της ήταν αυτή που είχε ανεβάσει με αφορμή τα πρώτα της γενεθλιά:

«Ενας χρονος απο τη μερα που γεμισαμε κοράλια ολουθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολη της ζωης μου περασα κ περνω τεστ σαν γιγαντια κυματα κ με λαχταρα περιμενω τα επομενα. Ευχαριστω αυτους που ηταν στο πλαι μου σ αυτο το ταξιδι. Κ ολους εσας για τις ευχες.

Δεν εχει αξια ομως να χω εγω ενα τυχερο κ υγιές κ δυνατο παιδι, οταν τριγύρω τα παιδια του κοσμου υποφερουν, λιμοκτονουν, ορφανευουν απο γονεις η απο αγαπη κ η καρδια τους γεμιζει φοβο. Η ευχη μου σημερα που ο ηλιος της κορης μου κλεινει μια στροφη, ειναι να βρουν ολα τα παιδια μια θεση στον ηλιο, οπως τους αξιζει και να χει κ αυτη χιλιαδες παιδια για συντροφια. Αλλιως ετσι οπως την κοβω, θα παλευει μια ζωη για να τα σωσει. Οπως κ να χει , δυναμη σε ολες τις μαναδες, σε ολους οσους παλευουν να δουν τα παιδια τους να λαμπουν, σε οσους παλευουν να δουν ολα τα παιδια χαρουμενα. Εκει ειναι η αξια. Αυτος ειναι ο χρυσος. Αυτη επρεπε να ειναι η μοναδα μετρησης του χρυσου του κρατους κ η μονη παρακαταθήκη.

Τα σεβη μου κ "τα φτερα μου ανοιγω στον αερα
Οτι απομενει απ τη ζωη ειναι μια μερα"».

klelia renesi kori 6

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει το ρόλο της μαμάς και όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της, η μητρότητα καθημερινά τη διαδάσκει πολλά. Σε συνέντευξή της στο Page 2 είχε πει χαρακτηριστικά:

«Έχω ζήσει μια ζωή μ’ ένα μωρό να με κοιτάει στον καθρέφτη και μπορώ να πως πως είναι δύσκολος συνοδοιπόρος. Πάω να το κάνω κουμάντο, αλλά όλο μου ξεφεύγει. Αν ρωτάς για το πλάσμα το οποίο μεγαλώνω, είναι ένας πραγματικός δάσκαλος και η ζωή είναι σαν να πηγαίνω απ’ την αρχή σχολείο. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό».

klelia renesi kori 4

Λίγες ημέρες πριν, η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα στιγμιότυπο με την κόρη της. Μαμά και κόρη έστειλαν «μετακίνηση 6» και απόλαυσαν μία βόλτα στη ακροθαλασσιά.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved