Κόρη Ελληνίδας δημοσιογράφου μπήκε στην κουζίνα κι έφτιαξε muffins

Το πεντάχρονο κοριτσάκι έφτιαξε σοκολατένια muffins με τη βοήθεια της μαμάς του. 

Κόρη Ελληνίδας δημοσιογράφου μπήκε στην κουζίνα κι έφτιαξε muffins

Η διάσημη μαμά είναι μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον χώρο της ενημέρωσης. Κάθε μεσημέρι μας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από τη συχνότητα του Alpha και έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητά της, αλλά και για την εντυπωσιακή ομορφιά της.

Η δημοσιογράφος είναι μαμά ενός πεντάχρονου κοριτσιού και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την οικογενειακή της καθημερινότητα. Μαμά και κόρη απολαμβάνουν πολλές δραστηριότητες μαζί, όπως βόλτες, παιχνίδια και φυσικά, μαγειρική.

Πρόσφατα το κοριτσάκι μπήκε στη κουζίνα και έφτιαξε σοκολατένια muffins. Μάλιστα, η δημοσιογράφος απαθανάτισε όλη τη διαδικασία με τον φωτογραφικό της φακό και μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

parousiastria kori muffins 2

Ο λόγος για την Έφη Αλεβίζου, την παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Alpha. Η δημοσιογράφος μπορεί να είναι μία καταξιωμένη επαγγελματίας στον χώρο της, η οικογένειά της όμως παραμένει πρώτη της προτεραιότητα. Με τον σύζυγο και συνάδελφό της, Βασίλη Παπανδρέου, έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και έχουν αποκτήσει την πεντάχρονη Μελίνα.

efi alevizou kori 1

Δείτε την κόρη της παρουσιάστριας να φτιάχνει muffin στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved