Γ. Χρανιώτης: Πώς ευχήθηκε στη γυναίκα του για τα 6 χρόνια που είναι μαζί

Το ζευγάρι είναι μαζί έξι χρόνια κι έχει αποκτήσει ένα γιο. 

Γ. Χρανιώτης: Πώς ευχήθηκε στη γυναίκα του για τα 6 χρόνια που είναι μαζί

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα μετρούν έξι χρόνια σχέσης. 'Οταν ένιωσαν ότι είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2018 στην Τήνο, στο μοναστήρι της Κυρά- Ξένης, παρουσία συγγενών και φίλων του . Κουμπάρος ήταν ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ένας από τους πιο στενούς φίλους του γαμπρού.

Την ευτυχία τους ήρθε να ολοκληρώσει η γέννηση του γιου τους, τον Ιούνιο του 2020. «Στις 20.32 ημέρα Κυριακή, ήρθες μες στο κλάμα ,και την ομορφιά. Σε περιμέναμε μικρέ μου πρίγκηπα....Σ ευχαριστούμε,γι αυτήν σου την επίσκεψη....» είχε γράψει περιχαρής ο ηθοποιός σε ανάρτητή του στο Instagram.

Ο ερχομός του μωρού έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους, με τον μικρό να είναι το επίκεντρο του σύμπατός τους. Δεν ξεχνούν όμως να «φροντίζουν» και τη σχέση τους. Ο ηθοποιός με αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης της είχε προβεί σε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση:


https://www.instagram.com/p/CF_76O0HkJu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ξέρεις πόσο την αγαπάω αυτή την φωτό.Θύμασαι ποσό είχα εκτιμήσει την τρέλλα σου εκείνη την ημέρα και πως την αξιοποίησα μετά.Ήσουν όμορφη και λειτουργικά ανεξέλεγκτη ,έτοιμη να χορέψεις και να κάνεις υπέροχες και εμπνευσμένες σαχλαμάρες.Τότε δεν είμασταν παντρεμένοι,είμασταν μαζί ελεύθεροι κι ωραίοι.Τότε απολάμβανα τον χρόνο μαζί σου,χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από εσένα.Σε ζούσα και με ζούσες κι αυτό αρκούσε.Σε κοιτούσα κι έφτανε.Εκείνη την ημέρα κατάλαβα την ποιότητα της τρέλλας σου,κατάλαβα την ακίνδυνη επικινδυνότητα σου,κατάλαβα ότι αξίζει να το πάμε το πράγμα μαζί ,κι ότι γίνει.Κι έγινε!!!!!Μικρή μου νεράιδα,συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου αυτά που με κάνουν να μην φοβάμαι τίποτα και να ονειρεύομαι.Μικρή μου να σε χαίρομαι θέλω,εσένα και τον κόσμο σου κι επίσης σε ευχαριστώ για το πιο ωραίο δώρο που έλαβα ποτέ στην ζωή μου.Τον μικρό μας.Μεγαλώνεις ωραία!!!Άλλο έναν χρόνο.Χρόνια σου πολλά Αβασκαντήρι μου!!!!”.

Tώρα λοιπόν που συμπλήρωσαν έξι χρόνια μαζί, ο ηθοποιός θέλησε να της εκφράσει δημόσια την αγάπη του. Δημοσίευσε λοιπόν αυτή τη φωτογραφία γράφοντας: «6 years together ορτανσία μου........»


https://www.instagram.com/p/CK8x-70LxVI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως ήταν αναμενόμενο, χιλιάδες ήταν οι ευχές αλλά και τα likes των διαδικτυακών του φίλων.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού του με τον μονάκριβο γιο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved