Γνωστό μοντέλο δείχνει τη φουσκωμένη του κοιλίτσα στην 27η εβδομάδα

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε.

Γνωστό μοντέλο δείχνει τη φουσκωμένη του κοιλίτσα στην 27η εβδομάδα

Από την ημέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του, το 36χρονο μοντέλο, δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας την κοιλίτσα του που ολοένα και φουσκώνει.

Παρότι δεν είναι το πρώτο παιδί για τη διάσημη μαμά, νιώθει μεγάλη αγωνία και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα γεννηθεί, μεγαλώνοντας έτσι η οικογένειά της.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour, ήταν έκπληξη η εγκυμοσύνη τόσο για την ίδια όσο και για τον σύζυγό της.«Το να μένεις έγκυος και ειδικά σε μια τέτοια εποχή, είναι μια διαφορετική εμπειρία. Πιστεύω ότι κάθε πράγμα συμβαίνει στον καιρό του.Το να μην έχουμε τον έλεγχο στα πάντα είναι μέρος της μαγείας. Πρέπει απλά να έχουμε υπομονή».

Πριν από μερικές μέρες δημοσίευσε ένα βίντεο που τη δείχνει να χορεύει φορώντας μαύρα εσώρουχα. Αν εξαιρέσουμε την κοιλίτσα της που διακρίνεται πεντακάθαρα, η διάσημη μαμά είναι σε άριστη φόρμα.


https://www.instagram.com/p/CLAnjBtpLSH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Karolina Kurkova , από τα πιο γνωστά αγγελάκια της Victoria's Secret, είναι παντρεμένη με τον Archie Drury, και έχουν δύο παιδιά, τον Noah Lee, 5 ετών και τον Tobin Jack, 11 ετών.

Τα παιδιά της έχουν ενθουσιαστεί που θα αποκτήσουν αδελφάκι και είναι πολύ τρυφερά με τη μαμά τους.

«Η αγάπη και η λατρεία των μεγαλύτερων αδελφών είναι τόσο ξεχωριστή. Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι σύντομα η οικογένειά μου θα μεγαλώσει. Αυτό το μωρό θα προστατεύεται πάντα και θα έχει την προσοχή δύο αδελφών», σχολίασε η Karolina Kurkova, στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου ο μικρός γιος φιλούσε την κοιλιά της.


https://www.instagram.com/p/CKeWNtfJ7Hb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει το μοντέλο με την οικογένειά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved