Άγγελος Διονυσίου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του, Ηλέκτρα

Η Ηλέκτρα είναι το τρίτο παιδί του γνωστού τραγουδιστή.

Άγγελος Διονυσίου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του, Ηλέκτρα

Ο Άγγελος Διονυσίου έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, Ηλέκτρα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μπορεί κανείς να δει αρκετές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει μαζί της. Το νεαρό κορίτσι, που θα γίνει 15 ετών τον προσεχή Αύγουστο, είναι καστανόξανθο με υπέροχα γαλανά μάτια.

«Sweet 14 . Αγάπη μου κάθε σου μέρα να είναι γεμάτη υγεία χαρά γέλιο και ευτυχία .Χρόνια πολλά», είχε ευχηθεί στην κόρη του πέρυσι στα γενέθλιά της δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία αλλά και πιο πρόσφατες.


https://www.instagram.com/p/CDpqkj7JIPg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εγγονή του Στράτου Διονυσίου καθώς μεγαλώνει εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη έφηβη και ο μπαμπάς της είναι λογικό να καμαρώνει. Αποκάλυψε μάλιστα μέσα από τις αναρτήσεις του και πώς την αποκαλεί χαιδευτικά: «βασανάκι μου»!

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει άλλα δύο παιδιά, τη Γεωργία και το Στράτο που είναι όμως μεγάλα, 38 και 36 ετών, αντίστοιχα. Μάλιστα όπως έχει πει σε συνέντευξή του, οι σχέσεις και των τριών παιδιών του, παρά τη διαφορά ηλικίας, είναι καλές, ενώ αρκετές φορές η μεγάλη του κόρη έχει κρατήσει τη μικρή το βράδυ.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της όμορφης Ηλέκτρας, άλλοτε να ποζάρει μόνη της κι άλλοτε με τον μπαμπά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved