H Μισέλ Ομπάμα ετοιμάζει παιδική εκπομπή μαγειρικής

Η εκπομπή που έχει παράλληλα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα προάγει στα παιδιά την υγιεινή διατροφή.

H Μισέλ Ομπάμα ετοιμάζει παιδική εκπομπή μαγειρικής

Η πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα ξεκινά μια παιδική εκπομπή στο Netflix που -όπως υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν τι ετοιμάζει- προβλέπεται συναρπαστική!

Πέρα από την παρουσίαση η Μισέλ Ομπάμα θα αναλάβει και την παραγωγή της εκπομπής που θα έχει τίτλο «Waffles + Mochi», η οποία θα είναι διαθέσιμη στην συνδρομητική πλατφόρμα από τις 16 Μαρτίου. Προσανατολισμένη σε ένα παιδικό κοινό, η εκπομπή μαγειρικής θα περιλαμβάνει δύο μαριονέτες, που ονομάζονται Waffles και Mochi, ενώ η Μισέλ Ομπάμα θα έχει τον ρόλο μιας ιδιοκτήτριας σούπερ μάρκετ. Το show θα αποτυπώνει το ταξίδι των δύο πρωταγωνιστών, καθώς θα προσπαθούν να γίνουν οι τέλειοι σεφ.

Η Μισέλ Ομπάμα ανακοίνωσε το νέο αυτό project μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Intsagram, μοιράζοντας με το κοινό της την αμέριστη χαρά της. Η πρώην Πρώτη Κυρία έγραψε συγκεκριμένα:

«Έχω κάποια πολύ όμορφα νέα για εσάς! Αυτό είναι κάτι στο οποίο εργάζομαι εδώ και λίγο καιρό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους μπορώ να σας το αποκαλύψω. Επιτρέψτε μου να σας συστήσω δύο νέους φίλους μου: Τα ονόματά τους είναι Waffles και Mochi και στις 16 Μαρτίου, θα ξεκινήσουμε μια νέα παιδική εκπομπή στο @Netflix με το όνομα "Waffles + Mochi". Έχει να κάνει με το καλό φαγητό: να το ανακαλύψετε, να το δημιουργήσετε και φυσικά να το φάτε. Αυτά τα δύο θα μας οδηγήσουν σε περιπέτειες που θα κάνουμε σε όλο τον κόσμο, για να εξερευνήσουμε νέα συστατικά και να δοκιμάσουμε νέες συνταγές. Τα παιδιά θα το λατρέψουν, αλλά ξέρω ότι οι ενήλικες θα γελάσουν επίσης - και θα πάρουν και μερικές συμβουλές για την κουζίνα. Με πολλούς τρόπους, αυτή η εκπομπή είναι μια επέκταση της δουλειάς μου για να υποστηρίξω την υγεία των παιδιών ως Πρώτη Κυρία - και για να είμαι ειλικρινής, εύχομαι να υπήρχε ένα πρόγραμμα σαν αυτό όταν τα κορίτσια μου ήταν μικρά. Γνωρίζω επίσης ότι αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για τόσες πολλές οικογένειες και ελπίζω ότι αυτή η υπέροχη εκπομπή μπορεί να φέρει λίγο φως και γέλιο στα σπίτια σε όλο τον κόσμο».

Michelle
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved