Κοιμάται με το μωρό της - Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα μέσα στη νύχτα

Ένα βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα.

Κοιμάται με το μωρό της - Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα μέσα στη νύχτα

Μητέρα κοιμάται με το μικρό της στο διπλό κρεβάτι, όμως κανείς δεν περίμενε αυτό που θα κατέγραφε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είχε εγκαταστήσει στο δωμάτιό της.

Έτσι μοιάζουν τα βράδια μιας μαμάς με μωρό

Όπως θα δείτε και εσείς, όσο η μαμά κοιμάται το μωρό κάνει βόλτες επάνω στο κρεβάτι. Περνά από πάνω της, κάνει τούμπες και γενικότερα αυτό το μικρό μπομπιράκι φαίνεται να μην αφήνει σε ησυχία τη μαμά του, που μάταια προσπαθεί να κοιμηθεί.

Η ίδια βέβαια είναι ήσυχη και δεν ανησυχεί για να μην πέσει το μικρό της, μιας και γύρω από το κρεβάτι υπάρχει ειδικό προστατευτικό κάγκελο.

Όσες μαμάδες κοιμούνται με το μωρό τους, σίγουρα καταλαβαίνουν όλα όσα νιώθει η συγκεκριμένη μαμά.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο παρακάτω:


https://www.instagram.com/p/CK_sbiwAa0g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάποιοι ίσως αναρωτηθείτε γιατί δεν σηκώθηκε να το πάρει αγκαλιά για να το κοιμίσει. Οι περισσότεροι ειδικοί προτείνουν να μην γίνονται άσκοπες κινήσεις, κανακέματα και αγκαλιές το βράδυ, για να μάθει το παιδί ότι πρόκειται για ώρα ύπνου και ησυχίας. Γι' αυτό και όταν ένα μωρό είναι ανήσυχο επειδή έχει λερώσει την πάνα του, συνιστούν να γίνεται η αλλαγή της πάνας κάτω από χαμηλό φωτισμό, χωρίς ομιλίες, γιατί τα παιδιά μπορεί να μεταφράσουν τα φώτα, τις φωνές και τα παιχνίδια με ώρα διασκέδασης και όχι νυχτερινού ύπνου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved