Απίθανες οι νέες φωτογραφίες της Harper Beckham

Η Victoria Beckham κατάφερε να αποσπάσει όμορφα και υπέροχα σχόλια για την κόρη της Harper Seven, μετά τη δημοσίευση σπάνιων και υπέροχων φωτογραφιών της.

Απίθανες οι νέες φωτογραφίες της Harper Beckham

Η Victoria είναι μια περήφανη μαμά και την περασμένη Κυριακή έκανε γνωστό στους θαυμαστές της, πόσο πολύ αγαπά τα παιδιά της μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.

H οικογένεια Beckham βρίσκεται προσωρινά στο Miami, αλλά ο μεγάλος γιος βρίσκεται μίλια μακριά της στο Los Angeles και λείπει στη μαμά του, πολύ.

"Χαρούμενη Κυριακή! Φιλιά Brooklyn, μας λείπεις πολύ! #HarperSeven", σχολίασε κάτω από τις υπέροχες φωτογραφίες της Harper, που απαθανάτισε ο ίδιος ο μεγάλος της αδερφός, Brooklyn, που είναι φωτογράφος.


https://www.instagram.com/p/CLAU6qAlJjh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και οι δύο φωτογραφίες είναι ασπρόμαυρες. Στη μία φωτογραφία η Harper φυσά μερικές πικραλίδες και στη δεύτερη φαίνεται να ποζάρει σε έναν άδειο στάβλο, πιθανότατα στο σπίτι τους στο Cotswolds.

Οι θαυμαστές της πρώην Spice Girl λάτρεψαν τις φωτογραφίες που έσπευσαν να σχολιάσουν με γλυκά σχόλια για την Harper, όπως: "γλυκιά", "πριγκίπισσα" και "όμορφη".

"Η Harper είναι τόσο γλυκιά" έγραψε ένας θαυμαστής της, ενώ ένας άλλος σχολίασε, "Έχεις υπέροχη οικογένεια!".

Ένα από τα σχόλια όμως ήταν αρκετά συγκινητικό. Το έγραψε η μητέρα του David Beckham, Sandra εκφράζοντας τη λύπη της και πόσο της λείπουν όλοι. "Μου λείπετε όλοι πολύ!", ενώ ακολούθησαν και μερικές κόκκινες καρδιές emoji.

H οικογένεια του David Beckham βρίσκεται στο Miami από τον Δεκέμβριο του 2020. Εκεί άλλαξαν χρονιά και ζουν στο σπίτι που αγόρασαν πριν από περίπου ένα χρόνο, 19 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες της υπέροχης Harper μαζί με μερικές ακόμη που ξεχωρίσαμε εμείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved