Ειρήνη Ψυχράμη: Έχετε δει τον κούκλο γιο της; (pics)

Ο γιος της τραγουδίστριας και ηθοποιού έχει μεγαλώσει πολύ και είναι πανέμορφος.

Ειρήνη Ψυχράμη: Έχετε δει τον κούκλο γιο της; (pics)

Την Ειρήνη Ψυχράμη τη γνωρίσαμε πριν χρόνια μέσα από το μουσικό reality Popstars, όταν εκείνη, η Μαρλέν Αγγελίδου, η Φρόσω Παπαχαραλάμπους, η Shaya και η Νάνσυ Στεργιόπουλου αναδείχθηκαν νικήτριες και δημιούργησαν το ποπ συγκρότημα Hi-5.

Το συγκρότημα είχα αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό και παρόλο που διαλύθηκε λίγα χρόνια μετά, η Ειρήνη Ψυχράμη συνέχισε την καριέρα της στον χώρο του θεάματος και ασχολήθηκε και με την υποκριτική. Φέτος μάλιστα, την είδαμε σε αρκετά επεισόδια της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του Antenna "Ήλιος".

Αδελφή της είναι η Αντιγόνη Ψυχράμη και είναι μόνο δύο από τα επτά παιδιά της οικογένειας. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες κα πλέον έχουν ένα ακόμα κοινό, τη μητρότητα.

Η Ειρήνη Ψυχράμη έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Νοέμβριο του 2019. Η ίδια, αν και ανεργή στα social media, σπάνια κάνει αναρτήσεις και ακόμα πιο σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες από την οικογενειακή της καθημερινότητα. Μάλιστα, η τελευταία φωτογραφία στο προφίλ της είχε αναρτηθεί τον Σεπτέμβρη του 2019, δύο μήνες πριν γίνει μαμά.

eirini psikxrami gios 1

Μετά τον τοκετό, η αδερφή της, Αντιγόνη, είχε ανεβάσει στο δικό της προφίλ μία τρυφερή φωτογραφία με το χεράκι του νεογέννητου ανιψιού της και χθες, έναν χρόνο και τρεις μήνες μετά, ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία του.

Το αγοράκι έχει κατάξανθα, ίσια μαλλιά, μεγάλα μπλε μάτια και είναι πανέμορφο. Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved