Άγγελος Λάτσιος: Η νέα εντυπωσιακή του φωτογραφία

Ο 18χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη πειραματίζεται με το στιλ και το look του και πραγματικά κάθε του φωτογραφία είναι και μια αποκάλυψη.

Άγγελος Λάτσιος: Η νέα εντυπωσιακή του φωτογραφία

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έχει αλλάξει αρκετά και αυτό φαίνεται μέσα από τις σπάνιες φωτογραφίες του που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο ίδιος "πειραματίστηκε" αρκετά με την εμφάνισή του -κάτι που κάνουν όλα τα αγόρια στην ηλικία του- και τελικά φαίνεται ότι αποφάσισε ότι το στιλ που του πηγαίνει περισσότερο είναι το athleisure.

Όπως φαίνεται και στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε, φορά αθλητικά ρούχα, σκούφο και φυσικά τα γυαλιά ηλίου που δεν αποχωρίζεται με τίποτα.

Ο Άγγελος Λάτσιος, λατρεύει τη γυμναστική, έχει αδυναμία στα τατουάζ και κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες γίνονται viral ενώ τα σχόλια είναι χιλιάδες.


https://www.instagram.com/p/CG7ZwOAMg5i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έχω τόσο μεγάλο παιδί; Πώς δεν το έχω καταλάβει… Μόνο στα ζόρια το καταλαβαίνω κάπως», είχε αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη στα περσινά γενέθλια του γιου της σχολιάζοντας μάλιστα και την αλλαγή του. Ότι δηλαδή ο Άγγελός της δεν είναι πλέον το μικρό της αγόρι αλλά ένας έφηβος – άντρας.

Αν και όπως έχουμε αναφέρει ο Άγγελος είναι αρκετά ενεργός στα social media, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Τις περισσότερες φορές κάνει αναρτήσεις Insta story -όπως αυτή τη φορά- αλλά όχι τον εαυτό του. Διαλέγει να μας δείχνει τοπία, κτίρια του τον εντυπωσιάζουν ή κάνει αναρτήσεις για να ευαισθητοποιήσει τους followers του με ανθρώπινο και κοινωνικό περιεχόμενο.

Δείτε την τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στη gallery που ακολουθεί, μαζί με μερικές ακόμη που ξεχωρίσαμε εμείς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved