Βασιλική Μιλλούση: Έδειξε για 1η φορά το πρόσωπο της κόρης της στα social

Σε ποιον μάζει η μεγάλη κόρη της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια;

Βασιλική Μιλλούση: Έδειξε για 1η φορά το πρόσωπο της κόρης της στα social

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Δύο μήνες πριν, έγιναν για δεύτερη φορά γονείς και η μεγάλη τους κόρη, Σοφία, απέκτησε μία μικρή αδερφή. Τα χαρμόσυνα νέα είχαν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους γράφοντας στα social media:

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές!!»

millousi kori sofia foto 2

Έκτοτε, απολαμβάνουν την καθημερινότητα με το νέο μέλος, μία καθημερινότητα που σίγουρα δεν είναι εύκολη καθώς πλέον στο σπίτι υπάρχουν δύο μωρά που χρειάζονται τη φροντίδα, την αγάπη και την προσοχή τους. Η Βασιλική Μιλλούση αφιερώνει όλον τον χρόνο και την ενέργειά της στις κόρες της, φροντίζει όμως να βρίσκει λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα για να κάνει πράγματα που αγαπά, όπως η γυμναστική.

Στις τελευταίες αναρτήσεις της η νέα μαμά δείχνει ασκήσεις γυμναστικής που κάνει για να ξαναβρεί τη φόρμα της μετά τον τοκετό, μόνη ή παρέα με τις κόρες της. Σε μία από αυτές μάλιστα, μας έδειξε για πρώτη φορά το προσωπάκι της μεγάλης της κόρης, καθώς μέχρι στιγμής φρόντιζε να μην φαίνεται σε καμία από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Η μικρή Σοφία, που γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια δύο μήνες πριν, είναι ένα αξιολάτρευτο και γλυκύτατο κοριτσάκι με ζωηρά, καστανά ματάκια. Το βλέμμα της μας θύμισε αυτό της Βασιλικής Μιλλούση, φαίνεται όμως ότι κάτι έχει πάρει και από τον μπαμπά της.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved