Λιόνα και Μελωδία Βαρθακούρη: Οι κούκλες κόρες του Χάρη & της Αντελίνας

Μια υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία δημοσίευσε πριν μερικά 24ωρα ο Χάρης Βαρθακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την κόρη του Λιόνα.

Λιόνα και Μελωδία Βαρθακούρη: Οι κούκλες κόρες του Χάρη & της Αντελίνας

Ο Χάρης Βαρθακούρης λιώνει όμως όχι μόνο για τη Λιόνα αλλά και για την κόρη του, Μελωδία. Οι κόρες του του έχουν πάρει το μυαλό και κάνει τα πάντα για να είναι ευτυχισμένες.

kores xari varthakouri 1

Με την Αντελίνα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και αυτό φαίνεται όχι μόνο στις δικές του αναρτήσεις, αλλά και στις αναρτήσεις της Αντελίνας. Και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στα social media και δημοσιεύουν φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχαν μαζί στο Globetrotters του Star, τώρα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή τους «ΣΟΥ ΚΟΥ Family»..


https://www.instagram.com/p/B6csOjOBItz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και η εκπομπή είναι οικογενειακή υπόθεση, οι κόρες τους δεν συμμετέχουν. Όμως, τους παρακολουθούν είτε από την τηλεόραση, είτε από το στούντιο, αν πάνε μαζί τους εκεί.

Τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά τους και ο Χάρης με κάθε ευκαιρία δείχνει την αγάπη και τη λατρεία που τους έχει. Τελευταία αναφορά που είχε κάνει στο Instagram για εκείνες ήταν την τέταρτη Κυριακή του Σεπτέμβρη. Τότε που είναι η διεθνής ημέρα για τις κόρες!

"Η μέρα αυτή, διάβασα, ξεκίνησε από την Ινδία που, κάποτε τουλάχιστον, το να αποκτάς κόρη το θεωρούσαν «βάρος» και πρόβλημα!", είχε γράψει συνεχίζοντας. "Τη γιορτή υιοθέτησαν σιγά-σιγά κι άλλες χώρες που έβλεπαν με παρόμοιο τρόπο την έλευση κόρης και που πανηγύριζαν μόνο όταν αποκτούσαν γιούς. Πλέον γιορτάζεται παγκοσμίως, ανεξαρτήτως διάθεσης προς τα κορίτσια, ενώ στο σπίτι μας γιορτάζεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ?

Ως ευλογημένος άνθρωπος που έχει ΔΥΟ κόρες, δεν σας κρύβω πως κι εγώ γιούς ήθελα κάποτε.
Ήμουν μικρός (και τριανταφυλλένιος).
Δεν ήξερα.

Αν ήταν εφικτό θα ήθελα 10 παιδιά, όλα κορες. (Άντε ίσως κι έναν γιο, για να συνεχίσει το επίθετο).
Για να καταλάβετε, στεναχωριέμαι πολύ που ο δικός μου πατέρας δεν ένιωσε τη χαρά μιας κόρης.

Έχω δυο καλλονές στην ψυχή κόρες και αν υπήρχε περηφανόμετρο θα είχε σπάσει σε χίλια κομμάτια προ πολλού.


https://www.instagram.com/p/ByfhvDLCQHZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εξωτερική τους ομορφιά οφείλεται στη μητέρα τους. Άλλωστε όλοι έχετε δει το θεϊκό (και απείραχτο ?) πρόσωπο της @adelina_varthakouri .

Για να μην πολυλογώ:

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ".

Ο Χάρης νιώθει τυχερός που έχει δύο κορίτσια στη ζωή του. Πώς να μην νιώθει άλλωστε.

Δείτε τα κορίτσια του σε μερικές φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved