Δούκισσα Νομικού: Μας καλημέρισε με την πιο γλυκιά φώτο των παιδιών της

Μία τρυφερή φωτογραφία του Σάββα και της μικρής Αναστασίας ανέβασε πριν λίγο η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού: Μας καλημέρισε με την πιο γλυκιά φώτο των παιδιών της

Την πιο γλυκιά καλημέρα ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους η παρουσιάστρια και διάσημη μαμά. Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία των παιδιών της σχολιάζοντας:

"Καλημέρα με πολλές αγκαλιές ❤️"

Ο Σάββας και η μικρή Αναστασία κάνουν πρωινές αγκαλιές και όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες likes σε λίγα μόνο λεπτά.

doukissa nomikou foto paidiwn

Η διάσημη μαμά που ανήκει πλέον στην τηλεοπτική οικογένεια του ΣΚΑΪ, επέστρεψε πρόσφατα στα επαγγελματικά της καθήκοντα μετά από 3,5 χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη.

«Η καραντίνα και μένα με κούρασε πολύ, οπότε σκέφτηκα ότι θα κάνουμε καλό σε αυτούς που θα έρχονται, θα διασκεδάσουν αυτοί που θα μας βλέπουν, θα κάνω καλό και σε μένα. Και εγώ ήθελα ένα super makeover. Όλοι έχουμε έναν υπέροχο εαυτό, αλλά λόγω των συνθηκών τον έχουμε χαντακώσει. Ή τον έχουμε ξεχάσει», είπε στο Gala.

Ο χρόνος πάντως που αφιερώνει στα παιδιά της είναι αδιαπραγμάτευτος καθώς παραμένουν η πρώτη της προτεραιότητα. Οι βόλτες και τα παιχνίδια μαζί τους είναι από τις καλύτερες στιγμές της ημέρας και αρκετά συχνά ανεβάζει ορισμένα στιγμιότυπα στον λογαριασμό της.

Δείτε κάποια από αυτά στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved