Μαντώ Γαστεράτου: «Τρελά» παιχνίδια με τον γιο της στο πάτωμα

Η μέρα της ξεκινάει με τον πιο χαρούμενο τρόπο.

Μαντώ Γαστεράτου: «Τρελά» παιχνίδια με τον γιο της στο πάτωμα

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μια ευτυχισμένη μαμά. Από τη ημέρα που έφερε στον κόσμο τον γιο της, δεν σταματά να μοιράζεται μέσα από τα social media όλα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα και τις μοναδικές στιγμές της μητρότητας που βιώνει.

«Συνειδητοποίησα ότι η αληθινή αγάπη κρατά μια ζωή. Η αγάπη που έχεις για το παιδί σου είναι ατελείωτη, νιώθεις τόσα συναισθήμα¬τα μαζί! Αυτό το δέσιμο είναι παντοτινό. Ο Γιώργος είναι η κινητήριος δύναμή μου να κάνω τα πάντα. Ελπίζω να μεγαλώνει ευτυχισμένος, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να μεγαλώ¬σω έναν ευτυχισμένο και άξιο άνθρωπο», έχει πει σε συνέντευξή της στο TV Tύπος.

Ο μικρός, που έγινε ενός έτους ανήμερα των Θεοφανείων, είναι ο πρωταγωνιστής της καθημερινότητάς της.Τα παιχνίδια, τα χάδια και οι αγκαλιές είναι σε…ημερήσια διάταξη. Αποτελούν την πρωινή τους ρουτίνα. Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε πριν από μερικές ώρες βίντεο δίνοντάς μας μια γεύση από αυτή τη ρουτίνα.






Και το παιχνίδι συνεχίζεται...






Η ίδια δήλωσε ότι έχει αλλάξει πολύ με τον ερχομό του παιδιού. Δεν αγχώνεται τόσο πολύ για τη δουλειά. « Υπήρξαν περίοδοι στη δουλειά που άκουγα ένα σχόλιο, διάβαζα κάτι και με στεναχωρούσε πάρα πολύ που πήγαινα το πρόβλημα στο σπίτι. Και στην καθημερινότητα, όμως, με την παραμικρή αναποδιά μου χαλούσε όλη η μέρα. Πλέον, όλα αυτά δεν με ακουμπάνε, φέρνω στο μυαλό το παιδί μου και δεν με αγγίζει τίποτα!», είχε αναφέρει στην ίδια συνέντευξη.

Και επειδή όπως είπαμε, η νεαρή μαμά μοιράζεται συχνά στιγμές με τον μονάκριβό της, δείτε τις πιο πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved