Μαριέττα Χρουσαλά: Μας έδειξε τι κάνει τα πρωινά με τον μικρό της γιο

Ποια είναι η πρωινή τους ρουτίνα.

Μαριέττα Χρουσαλά: Μας έδειξε τι κάνει τα πρωινά με τον μικρό της γιο

H Μαριέττα Χρουσαλά παρότι είναι ενεργή στα social media, αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά της.

Συνήθως, επιλέγει ουδέτερες φωτογραφίες στις οποίες τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους μετά δυσκολίας διακρίνονται. Και μπορεί να μη δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της, δεν διστάζει όμως να απαντά σε ερωτήσεις των followers της για το πώς είναι η καθημερινότητά της με τρία παιδιά, πώς περνάει τη μέρα της, αν έχει βοήθεια στο σπίτι.

Σε πρόσφατο A&Q που έκανε, ρωτήθηκε πώς κοιμίζει τα παιδιά της και η Μαριέττα Χρουσαλά απάντησε:« Παλιότερα με ιστορία στο κρεβάτι, τώρα όμως που έχουμε λίγο μεγαλώσει τουλετίτσα δοντάκια πάμε στο κρεβατάκι αγκαλίτσες φιλάκια και καληνύχτα!»

xrousala 1

Υπενθυμίζουμε ότι η όμορφη παρουσιάστρια έχει αποκτήσει με τον Λέοντα Πατίτσα τρία παιδιά: τη Μάργκω, 8 ετών, τον Σπύρο που θα γίνει 6 ετών τον Μάρτιο και τον Κωνσταντίνο, 3 ετών ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, είναι αυτός που της μοιάζει περισσότερο στο χαρακτήρα. Μάλιστα όταν τα μεγαλύτερα παιδιά πηγαίνουν σχολείο και ο μικρός είναι σπίτι, η αγαπημένη τους πρωινή ρουτίνα είναι το διάβασμα παιδικών βιβλίων.

xrousala

Τα παιδιά της Μαριέττας Χρουσαλά πηγαίνουν σε αγγλικό σχολείο και οι αγαπημένες τους εξωσχολικές δραστηριότητες είναι το τένις, το ποδόσφαιρο και το κολύμπι. Η ίδια πάντως δεν παραλείπει να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να γυμνάζεται. Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι ότι μετά από τρεις γέννες, το σώμα της είναι σε άψογη φόρμα.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε δείτε μερικές από τις αναρτήσεις που έχει κάνει και αφορούν τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved