Άγγελος και Λάουρα Λάτσιου: Οι ομοιότητες και οι διαφορές τους

Μια υπέροχη ανάρτηση έκανε πριν μερικές ώρες ο Άγγελος Λάτσιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Άγγελος και Λάουρα Λάτσιου: Οι ομοιότητες και οι διαφορές τους

Έχοντας αγκαλιά την αδερφή του Λάουρα, πήγαν μια βόλτα αργά το απόγευμα και πόζαραν για μια φωτογραφία. Φωτογραφία που λίγο αργότερα ο Άγγελος δημοσίευσε σε Insta story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία τους αυτή έγινε viral και πολλά Μέσα άρχισαν να την αναπαράγουν, καθώς σπάνια θα δείτε κοινές φωτογραφίες τους.

aggelos latsios laoura latsiou 1 12

Να σας θυμίσουμε ότι τελευταία φορά που είδαμε τη Λάουρα και τον Άγγελο μαζί ήταν στην εκπομπή όπου η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές που την παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

aggelos latsios laoura latsiou 1 3

Λάουρα Λάτσιου - Οι ομοιότητες και διαφορές που έχει με τον αδερφό της

Στις 9 Φεβρουαρίου η μεγάλη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου θα γιόρτασει τα 16α γενέθλιά της. Η πρώτη κόρη της Ελένης Μενεγάκη είναι Υδροχόος και όπως δηλώνει το ζώδιό της είναι ένας άνθρωπος ήρεμος και χαμηλών τόνων. Αυτό επιβεβαίωσε και η Ελένη Μενεγάκη σε εκπομπή της το 2017, λέγοντας ότι η Λάουρα είναι το πιο εύκολο παιδί που θα μπορούσε να έχει κανείς.

«Έχει πολύ στρωτό χαρακτήρα, δεν θέλει ούτε να τσακώνεται, ούτε να μπλέκει στα πόδια του άλλου. Είναι ένα πολύ συγκροτημένο παιδί» είχε πει χαρακτηριστικά για την κόρη της.

Όπως οι περισσότεροι συνομήλικοί της, έτσι και η Λάουρα είναι ενεργή στα social media. Έχει το δικό της προσωπικό προφίλ στο Instagram το οποίο όμως είναι «ιδιωτικό» και έχει την ίδια φωτογραφία στο προφίλ τα τελευταία 2 χρόνια.

laoura latsious instagram

Η μεγαλύτερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, είναι αρκετά πιο ήρεμη και χαμηλών τόνων από τα αδέρφια της. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η παρουσιάστρια σε εκπομπή της πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν τα παιδιά της ήταν μικρά, η Λάουρα ήταν η πιο ήσυχη και σε κάθε τσακωμό με τον Άγγελο, πάντα εκείνος ήταν που «την πλήρωνε». Βέβαια, στην ίδια εκπομπή αποκάλυψε ότι χρόνια αργότερα, η Λάουρα της είπε ότι υπήρχαν φορές που ο Άγγελος δεν έφταιγε, κάτι που έκανε την παρουσιάστρια να αισθανθεί τύψεις.



Και σήμερα όμως, σε σχέση με τα αδέρφια της, η Λάουρα φαίνεται να διατηρεί ένα πιο χαμηλό προφίλ. Ο αδερφός της, Άγγελος, είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος και είναι αρκετά πιο ενεργός στα social media. Το προφίλ του είναι «ανοιχτό» και ήδη έχει πάνω από 59.000 followers. Ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και stories με τελευταίο αυτό που ανέβασε πριν λίγες ώρες, παρέα με την αδερφή του.

Τα δύο αδέρφια μπορεί να διαφέρουν σε ό,τι έχει να κάνει με τη δραστηριότητά τους στα social media μοιάζουν όμως αρκετά στην εξωτερική τους εμφάνιση. Και οι δύο έχουν σκούρα καστανά μαλλιά ενώ πολλοί είναι εκείνοι που βρίσκουν ομοιότητες και στα χαρακτηριστικά τους.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved